Apple iPhone 5C

Billigste forhandler: bibob

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Apple iPhone 5C

  • IPhone har fået en ny farverig version. Er du til farver, så vil det nye design helt sikkert tiltrække dig. Den er af plastisk, men Apple er ikke gået på kompromi med kvaliteten. Skærmstørrelse: 4.0 tommer
  • Processor: Dual-core 1.3 GHz Swift og det nye lækre iOS7 styresystem
  • Det er en mobil i plastik, men du føler bestemt stadig at det er en kvalitetstelefon fra Apple.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. Telefonen betales kontant Bindingsperiode til abonn. er 1 md. ved køb af telefonen $ 2.900,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.869,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.999,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 4.299,00 Køb her

Anmeldelse af iPhone 5C

Når Apple tilbyder en smartphone, der er mere plastikagtig end tidligere, vil der helt sikkert være mange kritiske øjne på den. Alligevel formår den at levere det velkendte og stilsikre iOS styresystem, der i mange år har gjort iPhonen til en af de mest intuitive smartphones på markedet.

Det er først og fremmest de skarpe farver du kan få iPhone 5C i, der er med til at give den lidt ekstra opmærksomhed. Når det så er sagt, får du en smartphone, der stadig vil placere sig i den øverste halvdel af markedet. Ikke mindst på grund af det allerede nævnte styresystem, og så fordi den leverer godt på mange parametre.

Du har mulighed for at bruge alle de forskellige netværk i Danmark, så fra din nye iPhone 5C kan du gå på LTE/4G netværket, hvilket betyder lynhurtigt mobilt internet. Når det er sagt, så er det igen plastikken og farverne du skal forholde dig til – er det noget for dig, eller er det simpelthen for meget ”fattigmands” iPhone over det?

Apple iPhone 5C – hvad får du

Med en skærm på 4” er det ikke den største skærm du har at arbejde med, dog er den stadigvæk stor nok til at se film, streaming af tv-programmer og alt hvad du ellers har mulighed for at gøre i dag af den slags. Vægten på de 132 gram placerer den midt i feltet, og derfor er den også behagelig at holde i hånden.

Hukommelsen er enten på 16 eller 32 GB, og med den fart og udvikling, der er over hele fronten i dag, vil det klart være en 32 GB model du skal vælge. Applikationerne bliver mere og mere krævende, billeder har du mulighed for at dele mange flere steder og videoer er efterhånden også uundgåelige at lave.

Kameraet på de 8 MP er et godt kamera, der har alle de funktioner et mobilkamera skal have i dag, og så er det selvfølgelig iOS 7, iPhone 5C er født med. Selve chippen er dog kun en Apple A6 – så her er der en lille forskel i forhold til den nyeste topmodel fra Apple. Processoren, der er en Dual-core på 1.3 Ghz, giver dig en smartphone, der stadigvæk har et intuitivt og gnidningsfrit brugerinterface.

iPhone 5C vælger du

  • Når du godt kan stille dig tilfreds med lidt mindre end det bedste fra Apple. Der er mange gode funktioner, og så mangler der alligevel lige de sidste 5-10% i forhold til den absolutte topmodel.
  • Når du gerne vil have en smartphone fra Apple, der stadigvæk hører til i den øverste del af smartphonemarkedet. De 8 MP kameraet har, skærmen på de 4” og det intuitive iOS 7 – gør det til en smartphone du kan anbefale til alle.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)