BlackBerry Q10

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en BlackBerry Q10

 • Lækker mobil med Qwerty tastatur og 3,1 tommer skærm
 • Dual-core 1.5 Ghz Krait processor og 8 MP kamera
 • Vil du gerne have en mobiltelefon med tastatur, så er denne telefon helt sikkert et rigtig godt bud! Specielt velegnet for folk på farten.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.339,00 Køb her

Anmeldelse af BlackBerry Q10

Der har altid været noget businessagtigt over Blackberry, og det bliver der også ved med at være med deres nye model BlackBerry Q10. Her får du dog også mulighed for at dele dine informationer op på telefonen, så du kan adskille de private og arbejdsmæssige ting. Det gør den allerede nu mere attraktiv for private brugere.

Noget af det mest karakteristiske ved BlackBerry Q10 er helt sikkert det store Qwerty tastatur modellen bliver leveret med. Her er det let at skrive mails, lave beskeder og skrive dokumenter, der kan bruges både arbejdsmæssigt og privat. Rent designmæssigt er det også meget klassisk BlackBerry du finder.

Med denne model, der har det meget roste BlackBerry 10 system, som netop er med til at gøre BlackBerry Q10 mere brugervenligt, vil det åbne en dør ind til private forbrugere, som ikke er set tidligere. Du finder blandt andet BlackBerry Hub og BlackBerry Balance, der har hver sine forskellige forcer.

BlackBerry Q10 – hvad får du

Selve skærmen på din BlackBerry Q10 er på 3.1” og det hører langt fra til blandt de største, dog skal du være opmærksom på, at det store Qwerty tastatur tager en del plads fra skærmens størrelse. Det gør at telefonen ikke virker specielt lille alligevel, og skærmens størrelse er passende i forhold til det brug, der oftest vil være på den.

Den interne hukommelse er på 16 GB, og det kan udvides med op til 64 GB ved at bruge et MicroSD hukommelseskort. Rent netværksmæssigt har du mulighed for at gå på alle de tilgængelige netværk i Danmark – så du kan bruge både 2G, 3G og LTE/4G netværket.

Kameraet er på 8 MP, og tager fornuftige billeder, dog er det ikke hvad du primært skal bruge telefonen til. Styresystemet er BlackBerry 10 og processoren er en Dual-core 1.5 Ghz Krait. Alt i alt en kraftig og brugbar businesstelefon, der åbner op for privat brug også.

BlackBerry Q10 vælger du

 • Når du gerne vil have en stærk og brugbar businesstelefon, samtidig med at der skal være plads til det private også.
 • Fordi du gerne vil have et Qwerty tastatur, der gør det let at skrive sms og mails, eller længere dokumenter, som du kun har mulighed for at skrive på telefonen.
 • Fordi du får en række af specifikationer, der giver dig mulighed for at indrette din dag lidt mere effektiv, og så kan du glæde dig over både BlackBerry Balance og BlackBerry Hub, der letter dagligdagens små udfordringer.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler
2 kommentarer to “BlackBerry Q10”
 • Isabella
  13. december 2013 - Svar

  hej, jeg har et spørgsmål ang. blackberry Q10. du fortæller den er – mere attraktiv for private brugere nu – udfra det kommer så mit spørgsmål : skal man have specielt abonnement til blacberry q10 eller kan man med et ganske alm abonnement bruge alle den funktioner ?

  Mvh isabella

  • Rolf
   14. december 2013 - Svar

   Tak for dit spørgsmål Isabella.
   Du får med Q10 helt sikkert en mobiltelefon der også har høj værdi som privatforbruger. Der er umiddelbart ikke noget problem at bruge den med et normalt abonnemet. For at få mest muligt ud af telefonens internet, så kan mobilnetværket have indflydelse på om det er 2G, 3G og LTE/4G du kommer på. Er der nogle specielle funktioner du har i tankerne?

Smid en kommentar! :-)