Det nye flagskib fra HTC: HTC M8 (HTC One+)
februar 14, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Til at starte med skal jeg lige slå fast at navnet på den nye mobiltelefon fra HTC ikke er slået fast endnu. Det skulle angiveligt blive HTC One+, men fordi OnePlus allerede er et varmærke i USA, så kan det godt være at HTC kan blive tvunget til at finde på et andet navn til deres nye store kanon af en smartphone, som forventes snart at komme på markedet. Derfor vil jeg her i artiklen bruge den såkaldte arbedstitle på mobilen som er HTC M8, lige som arbejdstitle på HTC One var HTC M7.

HTC M8 kommer på lige fod med de andre topmodeller på i høj grad formodes at blive vist frem på Mobile World Congress sidst på måneden til at være med Android 4.4 Kitkat. Samtidig kommer der en ny version af Sense, som er HTC’s egen brugergrænseflade. I forhold til design, så kommer HTC M8 til at lige HTC One rigtig meget. Der er dog rygter om at den skulle være lidt mere metalagtig og rå i sit udseende.

De traditionelle knapper forsvinder

Af større ændringer i udseende kan vi se frem til at knapperne under skærmen måske forsvinder helt, og bliver erstattet af at du udelukkende skal trykke på ikoner på skærmen. Dette vil alt andet lige give noget mere plads til en større skærm i telefonen.

Skærm er ikke i høj opløsning

Modsat tendensen fra de andre mobiltelefonskabere, så har HTC valgt ikke at øge opløsningen på den 5 tommer store skærm til mere end 1080 x 1920 pixel. Dette er dog ikke noget du bør spekulere så meget i, for undersøgelser har vist at langt de fleste ikke kan se forskel mellem denne og en højere opløsning. Det kan faktisk ende med at blive en fordel for HTC M8, som på denne måde ikke bruger helt lige så meget strøm som sine konkurrenter, og dermed ikke skal oplades helt lige så ofte.

Hvor mange megapixel de indbyggede kameraer kommer til at være med, er der mange forskellige forlydener om, men vi kan til gengæld fortælle at selve motoren i det nye flagskib kommer til at være en Snapdragon processor på 2,3 Ghz.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)