Doro 507

Billigste forhandler: Wupti

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Doro 507

  • Læsevenlig skærm, store taster og gode farvekontraster der gør den nem og venlig at betjene.
  • Mobiltelefonens menu er simpel og logisk opbygget, på denne måde kan selv mindre øvede brugere af mobiltelefoner finde ud af den.
  • Du får ikke det nyeste indenfor mobiltelefoni, med denne ældremobil, men er det vigtigste nemt at kunne ringe og skrive beskeder, er det et oplagt valg til prisen.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 499,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. 6 timers taletid
Se flere priser med abonnement her
$ 610,50 Køb her

Anmeldelse af Doro 507

Når du gerne vil have en ældrevenlig telefon, er et godt valg altid en Doro telefon. De er kommet med en række forskellige modeller, der differentierer sig fra hinanden med skærmstørrelse, størrelse på tastaturet, og de medfølgende funktioner. Du skal derfor researche lidt på de forskellige modeller fra Doro, og en af dem er altså Doro 507.

Når du gerne vil have en telefon, der er lavet i den klassiske stil, og med et meget praktisk design, så er det her du finder den. Med Doro 507 får du en telefon, der har store adskilte og konkave taster, som gør det let at foretage et opkald. Driller fingrene en gang imellem, er det stadigvæk let for dig at bruge tasterne.

Det er en praktisk og let anvendelig telefon du får her, og det betyder helt sikkert noget, når du første gang er på udkig efter en Doro telefon. Her er det også vigtigt at få med, at skærmen er let at bruge, fordi farverne er meget skarpe. Hvad tilbyder en Doro 507 ellers til sine brugere, når de vælger at investere i den.

Doro 507 – hvad får du

Med en Doro 507 i hånden, får du en telefon med hurtigvalgstaster og SMS-tast, en ekstra høj og tydelig lyd, og så er der en række af tryghedsfunktioner med. Tryghedsfunktioner giver blandt andet mulighed for, at du med et enkelt tastetryk kan lave et nødopkald.

Der er stor displaytekst, du har mulighed for at justere skriftstørrelsen, og så er skærmen i klare farver, og med en størrelse på 2.8×3.5 cm. I telefonbogen, er der mulighed for at have 100 numre gemt, og der er mulighed for at indkode 3 hurtigvalgstaster.

Der er ikke noget smart internet at finde på telefonen, og det er bestemt heller ikke det segment Doro 507 ønsker at ramme. I stedet får du en bordoplader med, der er med til at gøre det let at have telefonen foran sig, og så stadigvæk få den ladet op.

Doro 507 vælger du

  • Når du gerne vil have en telefon med gode skarpe farver på skærmen, klart tastatur og med mulighed for hurtigt at kunne ringe et nødnummer op. Et oplagt valg  vil være en Doro 507.
  • Når du første gang vælger at gå fra en fastnettelefon over til en smartphone og du gerne vil have det skal være let, simpelt og muligt at justere skriftstørrelserne i displayet, er det oplagt med en Doro 507.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)