Gode anmeldelser til LG G2 men knap så mange salg som ventet
december 12, 2013  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris

LG G2 har fået rigtig mange gode anmeldelser rundt i hele verden. Samtidig har LG haft et fint reklamebudget til at markedsføre mobiltelefonen. Dette burde normalt være gode indikatorer på et stort salg, men i dette tilfælde kan LG vist alligevel ikke rigtigt være tilfredse med antallet af mobiltelefoner af mærket G2 som er blevet langet over disken. I følge Asia today (se her) har LG kun solgt lige over 2,3 millioner mobiler i år indtil nu. Alene i løbet af 3. kvartal var målet ellers 3 millioner, og da vi efterhånden er godt inde i julesalget må det betegnes som et skuffende salg.

Derfor er der ikke blevet solgt flere LG G2 mobiler

Her på Mobil Town er vi tildels lidt overrasket over at det ikke er blevet til flere solgte mobiler for LG. Noget af forklaringen kan dog ligge i at man med LG G2 har valgt at flytte et par af knapperne om på bagsiden. Hver gang der bliver lavet en væsentlig ændring i design, så skal folk vende sig til det, og hvis kunderne ikke lige selv kan se den store fordel i ændringen, så skal der bruges en del annoncekroner på at forklare.

LG har godt nok lagt et anseeligt beløb i markedsføring, men i forhold til f.eks. Samsung som virkelig køre hårdt på med markedsføringen når de lancere et nyt produkt, så er der ganske enkelt et stykke vej op til toppen.

Med mindre du føler dig skræmt af at knapperne sidder på bagsiden. Hvilke på mange måder også burde være en fordel, fordi de er placeret lige der hvor man holder sin pegefinger, så mener vi bestemt godt at du kan investere i en LG G2.

 

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)