HTC DESIRE C

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HTC DESIRE C

  • Lækker mobil med krystalklar skærm
  • Single core Qualcomm Snapdragon-processor med en frekvens på 600 MHz
  • Utrolig stærk mobiltelefon til prisen!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 819,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 5.814,99 Køb her

Anmeldelse af HTC Desire C

Når du gerne vil have en god smartphone med superb lyd, og ikke går så meget op i hvordan skærmens opløsning er, eller ikke gider at bruge tid på at tage billeder, vil det være et godt valg med HTC Desire C. Det er en smartphone, der er at finde i segmentet for lavpristelefoner, og det er altid populært.

Her får du et lækkert og stilrent design, der ikke virker plastikagtigt på nogle måder, og det er ellers ikke kutymen, når du er nede i det prisniveau hvor du finder denne model. Kigger man et spadestik dybere, er det tydeligt at der nu begynder at vise sig mangler i forhold til hvad det er topmodellerne fra de forskellige producenter viser i dag.

Derfor vil det også være godt at vælge HTC Desire C som en ekstra smartphone, eller som den første smartphone børnene skal have. Det er ikke sikkert du bliver populær ved børnene, for langt de fleste af børnene er bedre end du selv er, når det gælder om at navigere rundt og udnytte de mange funktioner en smartphone har i dag.

HTC Desire C – hvad får du

Med sin ankomst tilbage i juni 2012, er det ikke den nyeste model du finder lige her. Det kan også ses på skærmen som er på 3.5”, den interne hukommelse som ikke er på mere end 4 GB, hvor du heldigvis kan udvide hukommelsen med op til 32 GB, når du vælger at bruge et MicroSD kort.

Noget af det bedste du får, når du vælger HTC Desire C er helt klart Beats Audio, der er med til at give en fantastisk lyd. Vægten på de 100 gram placerer også denne model blandt de lettere på markedet, hvilket gør det behageligt at have den i hånden. Den virker ikke på nogen måder plastikagtigt.

Kameraet på 5 MP tager fornuftige billeder, uden at det på nogen måder kan leve op til hvad kameraerne  på topmodellerne leverer i dag. Styresystemet som er Android, leveres med Ice Cream Sandwich, og det kan ikke opdateres.

HTC Desire C vælger du

  • Når du gerne vil have den første smartphone til dine børn, og det skal være en god, fornuftig og brugbar smartphone, er der ingen tvivl om at HTC Desire C vil være et godt valg.
  • Ikke fordi du ønsker at få det nyeste af det nyeste. Det kan være du ønsker en ekstra smartphone hjemme, eller blot ønsker at prøve smartphones af, for at finde ud af hvordan det nu er de fungerer. Her vil HTC Desire C være let at komme i gang med.
  • Når du gerne vil have en prisbillig og god smartphone.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)