HTC ONE

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HTC ONE

  • En ualmindelig flot mobil. Designet i aluminium med de tynde kanter og blank- polerede hjørner er utrolig godt udført!
  • Kraftig Qualcomm Snapdragon Quad-core CPU på 1,7 GHz og 2 GB RAM gør dette til en super hurtig mobiltelefon!
  • Du får her en virkelig lækker og stærk mobil, der er værd at give lidt ekstra for.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.239,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. $ 3.950,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. $ 5.880,00 Køb her

Anmeldelse af HTC One

Når du gerne vil have superb lyd, stor skærm og en Android baseret smartphone, er der ingen tvivl om, at det er HTC One du skal vælge. Designet er helt up to date, den er behagelig at holde i hånden og du fornemmer hurtigt, at du har fat i en af topmodellerne fra HTC.

Den er klar til at tage kampen op mod de andre producenters topmodeller, og en ting er helt sikkert, lyden på  HTC One er ganske fantastisk. Det er ikke mindst på grund af de gode højtalere og så systemet Beats Audio, som giver en lyd ingen andre smartphones kan være med på.

Du har mulighed for at bruge den på alle de eksisterende netværk i Danmark, og derfor kan du også køre på det hurtigste mobile internet, også kaldet 4G eller LTE nettet. Rent størrelsesmæssigt findes den i 2 størrelser – en model med 32 GB hukommelse, og en model på hele 64 GB hukommelse.

HTC One – hvad får du

Skærmen på de 4.7” tommer – de store klare widgets og det flotte design, giver dig en telefon du har lyst til at bruge. Kameraet tager ganske fornuftige billeder, dog er det kun på 4 MP – hvilket lader noget tilbage at ønske i forhold til de andre producenters topmodeller, som kører med et noget større kamera.

Processoren som er en Quad-core 1.7 Ghz, giver en stabil hurtig telefon, og har et Android baseret styresystem. HTC One er født med Jelly Bean v.4.1.2 og kan opgraderes til en senere version.

Når du vælger en HTC One, får du en smartphone, der skal blande sig med de andre producenters topmodeller, og det klarer den også glimrende på mange områder, og så mister den terræn på et par andre. Blandt andet vil det have været godt med et lidt stærkere kamera, selv om billederne er absolut acceptable.

HTC One vælger du

  • Når du gerne vil have en smartphone, hvor lyden er i centrum. Det kan være du hører mange podcasts, meget musik eller har mange lange samtaler. Det gør en forskel, når du har mulighed for at bruge Beats Audio.
  • Fordi du gerne vil have en model fra et mærke, der i lang tid har gjort det godt, og nu er på vej tilbage igen – for HTC One er en god smartphone, med mange brugbare funktioner, der kører gnidningsfrit.
  • Når billeder ikke er så vigtige for dig, og du alligevel gerne vil have en topmodel, der har meget at tilbyde. 4.7” skærm, enten 32 eller 64 GB hukommelse, LTE/4G og et fornuftigt kamera, er hovedelementerne i telefonen, og så skal du huske, at du får 25 GB plads i Dropbox – så du kan gemme en masse musik og andre filer.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)