HTC One max

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HTC One max

  • En supersize smartphone der viderefører HTC One´s prisvindende aluminiumsdesign. Lækkert design og en kæmpe skærm på 5,9 tommer.
  • Quad-core Qualcomm Snapdragon 600-processor med en 1,7 GHz CPU, exceptionel batteritid og indbygget fingeraftryksscanner.
  • Du får på rigtig mange måder en stor smartphone. Denne mobil er pengene værd, hvis du gerne vil have en prisvindende mobil med en kæmpe skærm.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 5.245,00 Køb her

Anmeldelse af HTC One Max

Når noget er stort og fungerer godt, er det ikke altid nok – sådan må HTC have tænkt, og derfor har de nu også introduceret HTC One Max. Det et efterfølgeren til den meget populære HTC One, der på mange områder var noget af et comeback fra HTC, som i en længere periode havde tabt terræn til Samsung, Sony og til dels Nokia.

Der skal være store lommer til den, som ønsker at investere i en HTC One Max, for du finder ikke ret mange andre smartphones med samme størrelse skærm som denne model. Det giver dig heldigvis mulighed for at bruge den til meget, og de mange muligheder er netop en af fordelene ved HTC One Max.

Kigger du på HTC One Max i forhold til HTC One, er der mange af specifikationerne, som følger hinanden, og så er der lige præcis det ekstra, som giver denne model sin berettigelse på markedet. Hvad du helt præcist får, kan du finde ud af ved at læse med her.

HTC One Max – hvad får du

Når du holder en smartphone med en 5.9” skærm i hånden er den stor, og det fortæller vægten også om. Den vejer nemlig 217 gram, og så er det selvfølgelig en full HD skærm, som følger med. Den interne hukommelse med enten 16 eller 32 GB, har du mulighed for at forøge ved at investere i et MicroSD kort på op til 64 GB.

Kameraet er kun på 4 MP, dog har det nogle features der giver kameraet god power, og derfor tager det også godkendte billeder. Når du kigger på bagsiden af HTC One Max har du mulighed for at finde en fingerprint sensor, der giver dig mulighed for at låse telefonen op, og starte 3 forudvalgte applikationer.

Du har mulighed for at bruge de tilgængelige typer af mobilt netværk i Danmark, da du kan bruge både 2G, 3G og LTE/4G netværket. Når du finder processoren, så er det en Quad-core 1.7 GHz processor du finder. Styresystemet er Android og HTC One Max kommer med versionen Jelly Bean.

HTC One Max vælger du

  • Når du gerne vil have en meget stor skærm, med muligheden for at bruge Full HD til streaming eller lignende. De 5.9” HTC One Mx har,  giver en meget stor skærm.
  • Fordi du vil have noget, der har en større wauw-effekt en HTC One har – dog med stort set de samme specifikationer.
  • Fordi det er HTC – og de har gjort et godt comeback med deres HTC One.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)