HTC One Mini

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HTC One Mini

  • Stilrent og slankt design. Det er samtidig en ganske modstandsdygtig mobiltelefon overfor ridser! 4,3" skærm i HD kvalitet.
  • Qualcomm Snapdragon 400, Dual-Core 1.4 GHz. HTC One indfanger mere end 300% mere lys end andre mobilkameraer
  • En super mobitelefon. Kan lige så meget som HTC One, men bare i en lidt mindre udgave.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.909,00 Køb her

Anmeldelse af HTC One Mini

Der er flere af de store producenter af smartphones, som er begyndt at komme med minimodeller eller blot mindre modeller af deres best-sellere. Der kan være flere grunde til det, og hvad der lige præcis ligger bag HTC One Mini er interessant at finde ud af.

Du får nemlig en smartphone, der har mange af de samme egenskaber som topmodellen har, og så er der selvfølgelig nogle enkelte begrænsninger, for der skal jo være forskel på en mini og topmodel. En af forskellene på HTC One Mini og HTC One er størrelsen af skærmen, og det er jo ganske naturligt, når det er en Mini model, du har fat på her.

For nogle kan en skærm på over 4.5” være for stor at holde i hånden, og derfor vil der absolut også være et segment til dem, der ønsker en lidt mindre smartphone. Når du kigger på designet af HTC One Mini, er det tydeligt at se, at der er blevet mindre plads til det hele, og at indholdet på skærmen ikke får den optimale plads.

HTC One Mini – hvad får du

Når du investerer i en HTC One Mini finder du en skærm på 4.3”, et kamera på 4 MP, og så får du stadigvæk Beats Audio. Du kan derfor ikke udsætte noget som helst på lyden, der er lige så fantastisk som på topmodellen.

Hukommelsesmæssigt, har du kun mulighed for at få HTC One Mini i en 16 GB model, og det er igen på grund af navnet, da det er en mini model. Der er lidt mindre plads til det hele, og hører du meget musik, tager mange billeder og bruger mange applikationer, vil det snart være for lidt med en model, der kun kan tilbyde dig 16 GB hukommelse.

Rent netværksmæssigt får du stadigvæk mulighed for at bruge alle tilgængelige netværk, så du kan gå på 2G, 3G og LTE/4G netværket. Det giver dig mulighed for lynhurtigt mobilt internet, og derfor har du også mulighed for at streame film og tv-programmer i en meget høj kvalitet når du vælger HTC One Mini.

HTC One Mini vælger du

  • Når du gerne vil have en mindre udgave af topmodellen, der har mange af de samme specifikationer. De store forskelle er ofte den interne hukommelse, størrelse på skærmen og størrelsen på processoren, der på HTC One Mini er en Dual-core 1.4 GHz. Qualcoom Snapdragon 400.
  • Fordi det giver dig mulighed for at få en smartphone, der passer bedre til dit budget, og stadigvæk har mange af de samme funktioner som topmodellen. Det er en god smartphone med et godt brugerinterface – vælg den her.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)