HTC ONE X+ 64GB

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HTC ONE X+ 64GB

  • HTC One serien er rigtig pæne mobiler af høj kvalitet. Dette gælder bestemt også denne hurtige X+ model!
  • En stærk 1.7GHz quad-core processor, 64GB hukommelse og et super batteri!
  • Mobilen lægger sig lige under de allerdyreste, hvilket gør at du faktisk får rigtigt meget god mobil for pengene.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.199,00 Køb her

Anmeldelse af HTC ONE X+

Her kom den så, dansende ind fra siden og gjorde med det samme mobilmarkedet lidt mere interessant. Det er absolut toppen af poppen fra HTC du finder her – og den er klar til at tage kampen op mod blandt andet iPhone 5 og Samsung Galaxy S4. Hvordan det går kan du følge med i og læse her.

En af de ting, der var ventet med stor spænding, var om styresystemet endelig havde fået styr på den hakken, der kunne være i sideskift eller det hele bare kører flydende på HTC One X – og det kører bare helt flydende, så det er en stor sejr til Android. Samtidig er lyden bare helt smooth og god, og kameradelen er også noget helt fantastisk.

Det er tydeligt at se, at der er tænkt meget over designet på HTC One X – og det er også lykkedes at komme frem med en model, der virkelig blæser igennem på rigtig mange måder. Den let kurvede telefon, de afrundende linjer og de klare farver, er alle med til at gøre designet fuldendt.

HTC One X+ – hvad får du

Noget af det som overrasker en, når du kigger på HTC One X, er det manglende LTE/4G netværk, som der ikke er mulighed for at tilgå. Med de mange andre funktioner telefonen har, vil det have været helt optimal med LTE/4G netværk også.

Skærmen er på 4.7” giver dig klare og skarpe farver, vægten på de 130 gram ligger sig midt i, og kameraet på de 8 MP lader lidt tilbage at ønske, men alligevel er det gode og klare billeder der bliver taget med det. Processoren er en Quad-core 1.5 GHz, og det er blandt andet på grund af den, at brugerfladen er så gnidningsfri at bruge.

Styresystemet er som sagt fra Android, og HTC One X bliver leveret med Android OS v.4.0 – også kaldet Ice Cream Sandwich, og det kan opgraderes til Jelly Bean fra Android.

HTC One X+ vælger du

  • Når du gerne vil have en god model, der lige mangler det allersidste for at være med helt oppe ved topmodellerne. Det er en Android topmodel, men ikke en topmodel når du sammenligner med Apple iPhone 5, Samsung Galaxy S4 og Sony Xperia Z1.
  • Fordi du gerne vil have et flot design, en fantastisk lyd i ørerne med Beats Audio, og en telefon, du kommer til at være glad for at bruge hver eneste dag. Sådan er det nemlig, når du vælger HTC One X+
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)