HTC WINDOWS PHONE 8X

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HTC WINDOWS PHONE 8X

  • Super lækkert design, som føles super godt i hånden.
  • Qualcomm ® S4 1,5 GHz dual-core, 8 megapixel kamera med autofokus og Windows Phone 8
  • 8X giver dig en masse spændende mobiltelefon for hvad du skal give.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.009,00 Køb her

Anmeldelse af HTC Windows Phone 8X

Her finder du en smartphone fra HTC, der kører med Windows Phone 8 styresystemet. Det er en af de større satsninger fra HTC i 2012, og derfor er det også interessant at se på om den klarede sig godt igennem skærsilden fra de andre producenters topmodeller.

Alle kender stort set Microsoft Windows, som i mange år var det foretrukne styresystem til din pc. Eller bærbare computer – og derfor skulle der selvfølgelig også udvikles et styresystem til mobiltelefoner. Her var Microsoft længe om at komme i gang, og nu er de så endelig teamet op med en producent, der er kendt for at levere nogle spændende og brugbare smartphones.

Selve designet på Windows Phone 8X fra HTC er meget stilrent og gør at telefonen ligger godt i hånden. Det giver en behagelig smartphone til længere samtaler, og derfor er det også relevant at kigge på hvad der følger med af hovedtelefoner. Sidst men ikke mindst er det interessant at kigge på hvor tynd telefonen er i kanterne og så mærke at den bliver tykkere på midten.

HTC Windows Phone 8X – hvad får du

Når du gerne vil investere i en model som denne, er det interessant at vide hvad du får for pengene. Det starter med en 4.3” skærm, der gengiver billeder i en god skarp farve, og når styresystemet er Windows Phone 8, har du mulighed for at rokere rundt på de mange tiles, også kaldet fliser, som styresystemet har.

Den interne hukommelse er på 16 GB, og du har ikke mulighed for at udvide det, så er du meget musikglad eller tager du mange billeder, skal du måske overveje at kigge efter en anden smartphone. Selve kameraet fejler ikke noget, det er på 8 MP, og tager ganske gode billeder.

Når du vælger en HTC Windows Phone 8X – har du mulighed for at bruge alle de tilgængelige netværk i Danmark, lige fra 2G og op til LTE/4G.

HTC Windows Phone 8X vælger du

  • Når du gerne vil have en HTC smartphone med styresystem der fungerer godt, og alligevel har noget plads til forbedringer, så er det et oplagt valg med HTC Windows Phone 8X.
  • Fordi du gerne vil have en smartphone, der ligger godt i hånden, er en designmæssig lille perle, og ligger midt i markedet hvad angår prisen.
  • På baggrund af dit ønske om at finde en Smartphone, der ikke er som de andre, og alligevel har den en række af funktioner, der er velkendte fra flere af de andre producenters modeller.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)