Huawei Ascend P1

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Huawei Ascend P1

  • Designmæssigt en ganske fin smartphone med en 4,3 tommer skærm.
  • Dual core 1.5GHz cpu og 8 megapixel kamera.
  • Prisen på denne mobiltelefon er i den lave ende, og du får derfor faktisk rigtig meget smartphone for pengene.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon abonnement. $ 2.009,00 Køb her

Anmeldelse af Huawei Ascend P1

Når du gerne vil have en smartphone, der ligger i den lave ende hvad gælder prisen, og alligevel har en lang række af spændende funktioner, så er det ikke til at komme uden om Huaweis modeller. Her finder du Huawei Ascend P1 – der både findes i en model med og uden LTE/4G.

Der er her blevet taget udgangspunkt i modellen uden LTE/4G – der havde en række gode specifikationer i forhold til prisen da den kom på markedet. Rent designmæssigt er der ikke så meget at komme efter, og farvegengivelsen på skærmen er heller ikke helt i top, dog får du en god stor 4.3” skærm.

I forhold til andre sammenlignelige modeller, er der altid en del penge at spare, når du vælger at investere i en Huawei Ascend P1 – og det er netop hvad du hele tiden skal være opmærksom på. Med så skarp en pris, kan du ikke tillade dig at forvente en smartphone, der kan alt det de absolutte topmodeller kan.

Huawei Ascend P1 – hvad får du

Når du vælger en Huawei Ascend P1 får du en skærm på 4.3” og et 8 MP kamera, der tager ganske fornuftige billeder. Kigger du videre på processoren, er det en Dual-core 1.5 Ghz du får. Styresystemet på en Huawei Ascend P1 er Android i versionen Ice Cream Sandwich, og det er muligt at opdatere den til senere versioner (Jelly Bean).

Vægten er kun på 110 gram, og derfor virker den også dejlig behagelig at have i hånden. Når det så kommer til den interne hukommelse, får du en model med 4 GB hukommelse, der har mulighed for at blive udvidet med et MicroSD 32 GB kort. Det er under standarden for i dag med den interne hukommelse, og det viser igen, at det ikke er muligt at få alle de gode funktioner topmodellerne har, når du kun skal investere en brøkdel af prisen.

Huawei Ascend P1 vælger du

  • Når du gerne vil prøve at have en smartphone, der ikke fylder ret meget på budgettet, og alligevel giver dig mange af de funktioner som en god smartphone har.
  • Fordi du har mulighed for at afprøve hvad en god Android smartphone kan tilbyde, uden at du skal ligge hele månedens opsparing på en gang. Med en god kraftig processor, har du mulighed for en gnidningsfri brugerflade.
  • På grund af det gode kamera, den forholdsvis store skærm, og de mange funktioner som følger med til den lave pris.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)