HUAWEI ASCEND P6

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en HUAWEI ASCEND P6

  • En vaske ægte skønhed af en mobil med 4,7” HD In-cell skærm og en tynd 6,18 mm ramme
  • Lynhurtig 1,5GHz processorhastighed og 8-Megapixel kamera
  • Du får her virkelig meget mobiltelefon for pengene. Valget hvis du gerne vil have en god mobil, men ikke har 5000 kroner på kontoen.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.139,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. Forsendelsesomkostninger: 29,76 DKK $ 5.814,99 Køb her

Anmeldelse af Huawei Ascend P6

Her finder du en smartphone med wow-effekt på designdelen. For med det meget tynde design, der er lavet i aluminium på bagsiden og siden, får du en smartphone som har meget at byde på. Der er dog også en lille bagside af medaljen, for nok er designet flot, og alligevel vil der være mulighed for at få mange ridser på det flotte alu-materiale.

Kigger du på netværksdelen mangler der lidt ved Huawei Ascend P6, for du har ikke mulighed for at bruge LTE/4G netværket. Det er det eneste sted hvor telefonen virkelig halter, og med de mange muligheder et lynhurtigt mobilt internet giver – er det en bet for Huawei.

Det skal dog ikke afholde Huawei Ascend P6 fra at have vundet den prestigefyldte EISA Award, med titlen European Consumer Smartphone 2013-2014. Dette er ikke kun for designet, det er også fordi den er let at bruge, let at finde rundt i, og det hele kører ganske godt på den.

Huawei Ascend P6 – hvad får du

Først og fremmest får du det supertynde design, der kun er på 6.18 mm, hvor modellen er tyndest. Alligevel virker Huawei Ascend P6 som en god og robust telefon, der indeholder en god stærk Quad-core processor på 1.5 Ghz. Der er et 8 MP kamera i telefonen og skærmen er på hele 4.7”. Her er der et lille men, for opløsningen er kun på 1280×720 pixels.

Den interne hukommelse er på 8 GB ram, og der kan være mulighed for at give den yderligere hukommelse med et MicroSD kort på op til 32 GB hukommelse.  Styresystemet er Android, og fra start er modellen født med Jelly Bean også kaldet Android OS v4.2.2.
Der er som sagt ikke mulighed for at bruge LTE/4G netværket med denne model. Her er det i stedet for Wi-fi tilkoblinger du skal bruge, når det skal gå hurtigt på internettet, som kører ganske gnidningsfrit.

Huawei Ascend P6 vælger du

  • Fordi du er meget designbevidst og gerne vil have en smartphone med et lækkert design, som har wow-effekt. Det er lige præcis hvad du får, når du vælger Huawei Ascend P6.
  • Når du ikke ønsker at investere i en topmodel fra de andre producenter, og alligevel gerne vil have en smartphone, der giver dig mulighed for at udnytte de mange dagligdags funktioner modellen indeholder.
  • Ikke – hvis du gerne vil bruge din smartphone til meget musik – for der er højtalerne simpelthen ikke gode nok.

 

About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)