Huawei Ascend Y300

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Huawei Ascend Y300

  • Fin og ganske neutral mobiltelefon designmæssigt med en 4" IPS LCD multi touch skærm.
  • Dual-core 1GHz processor & lang batterilevetid
  • Med denne mobiltelefon får du virkelig meget for pengene!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 929,00 Køb her

Anmeldelse af Huawei Ascend Y300

Når du gerne vil have en meget prisbillig smartphone, der stadigvæk har en række specifikationer som du ikke finder andre steder, så er det Huawei Ascend Y300, der vil være et rigtigt godt valg. I forhold til de andre producenters modeller og priser, er der virkelig meget at hente ved at vælge denne model.

Rent designmæssigt er den meget neutral, hvor den er sort på fronten og har en hvid bagside – dette gør at du har lettere ved at se ridser bagpå, hvis du ikke vælger at beskytte den med et cover af en eller anden art. Skal du lige umiddelbart sammenligne Huawei Ascend Y300 med andre modeller, kan et godt valg være HTC Desire C, og så kan du hurtigt se hvor meget du får for pengene.

Med Huawei Honor og nu Huawei Ascend Y300, er det for alvor blevet muligt at finde smartphones til lave priser med mange gode specifikationer. Den kommer selvfølgelig ikke helt op på topmodellernes niveau, men kigger du på mellemklassen, er der bestemt mulighed for at Huawei Ascend Y300 kommer til at gøre sig gældende.

Huawei Ascend Y300 – hvad får du

Du har allerede fået at vide, at der er meget for pengene at komme efter, og det starter med en skærm på 4” og en vægt på sølle 130 gram. Kigger du på den interne hukommelse er det 4 GB, der følger med. Du har mulighed for at udbygge det med et MicroSD kort på op til 32GB. Du kan derfor sagtens tage mange billeder med kameraet.

Kameraet der sidder i telefonen er på 5 MP og giver dig helt fornuftige billeder. Netværksmæssigt er der ikke mulighed for at køre på det hurtigste netværk, så LTE/4G får du ikke. Du har mulighed for at gå på både 2G og 3G netværket.

Styresystemet er Android og i Huawei Ascend Y300 er det Jelly Bean du får med. Processoren er en Dual-core 1 GHz, og skal du sammenligne med HTC Desire C, så var det kun en 600 MHz processor der var i den.

Huawei Ascend Y300 vælger du

  • Når du som prisbevidst forbruger, gerne vil have en smartphone med specifikationer, der passer til den øverste halvdel i mellemklassen. Det er blandt andet den gode processor og en udmærket størrelse skærm, som er med til at afgøre det.
  • Netop fordi prisen er så skarp, du får et kamera på 5 MP med, du får en intern hukommelse på 4 GB  du kan udbygge, og så kører telefonen smooth langt det meste af tiden.
  • Når du gerne vil have en god begynder telefon – eller børnene skal have en smartphone med forholdsvis gode specifikationer, og den skal findes til en lav pris.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)