Huawei Honor 2

Billigste forhandler: (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af forhandler fra tabellen med id '33')

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Huawei Honor 2

  • Lækkert men dog ganske neutralt design. 4.5 tommer HD skærm
  • 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon processor og kamera med 8 megapixel, autofokus og blitz
  • Den største styrke ved denne mobiltelefon er helt sikkert prisen. Du får virkelig meget smartphone for pengene. En værdi efterfølger til Huawei successen Honor.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris

Anmeldelse af Huawei Honor 2

Når du bliver imponeret af den første model, der kom frem af denne smartphone, så forventer du også meget af to’eren i rækken. De forventninger bliver der desværre ikke levet helt op til, da der ikke er noget fantastisk at finde ved Huawei Honor 2. Den skal med sin størrelse og pris sammenlignes lidt med Samsung Galaxy Mini 3, og her er den hele tiden bagud på point.

Det skal ikke forstås som ren kritik – det er blot sammenligningen med første model og så denne, som ikke har givet en udvikling, der kunne forventes. Den har stadigvæk forholdsvis gode specifikationer, og vil også være mulig at bruge til alle dagligdags opgaver. Derfor kan Huawei Honor 2 også være et godt bud på en god mellemklasse telefon til en lav pris.

De største fordele ved Huawei Honor 2 er helt klart den gode størrelse og et godt greb, som gør det let at betjene den. Batteritiden gør også, at du ikke hele tiden skal tænke over hvor der en stikkontakt til opladeren. Samtidig er der også en god lyd i telefonen, og det er behageligt at bruge den i længere tid ad gangen.

Huawei Honor 2 – hvad får du

Du starter med at holde den i hånden, og mærker straks vægten på de 145 gram, og så finder du ud af at skærmen er på 4.5” – hvilket giver en behagelig størrelse og vægt. Den interne hukommelse på telefonen er 8 GB, og du har mulighed for at udbygge det med et MicroSD kort på op til 32 GB hukommelse.

Kameraet er på 8 MP, og det tager helt ok billeder, uden at det igen kan sammenlignes med kameraerne du finder på topmodellerne. Netværksmæssigt har du mulighed for at bruge 2G og 3G netværket, så det lynhurtige mobile internet , vil du ikke opnå her, da der ikke er mulighed for LTE/4G netværk på Huawei Honor 2.

Styresystemet er Android, og desværre er det en ældre udgave af Android, der sidder i Huawei Honor 2. Versionen hedder Ice Cream Sandwich, og der er fra Huaweis side blevet lovet opdateringer til dette.

Huawei Honor 2 vælger du

  • Når du gerne vil have en prisbillig mellemklasse smartphone, hvor der er en række fornuftige specifikationer i forhold til prisen. Det er blandt andet skærmen på 4.5” og et kamera på 8 MP.
  • Fordi du er prisbevidst og ikke ønsker at bruge alt for mange ressourcer på at få en god og fornuftig smartphone.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)