Iphone 5

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Iphone 5

  • Utrolig flot design! Den måske mest stilfulde mobil på markedet.
  • Dobbelt så hurtig som sin forgænger!
  • I den dyre ende, men så får du også noget af det bedste både på designfronten og hvad angår hastighed m.m.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 4.050,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.629,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 5.955,29 Køb her

Anmeldelse af Iphone 5

Her finder du et flagskib fra Apple, der med sin lynhurtige chip, gjorde det til en leg at gå på internettet, og bruge de forskellige applikationer, der fås til Apples produkter fra Appstore. Skærmen på de 4” giver dig mulighed for både at se tv, nyde internettets mange muligheder og arbejde mere seriøst på telefonen.

Med de mange streamingmuligheder, der efterhånden findes på nettet – var det oplagt at vælge en skærm på minimum 4” hvilket så var det Apple valgt at gøre, da de lavede iPhone 5. Det giver nemlig en rigtig god størrelse, som ligger godt i hånden, uden at skærmen bliver for lille.

Da du også får mulighed for at gå på LTE-nettet, vil du have mulighed for at streame musik, film og alt det andet med så høj en hastighed, at det meste vil komme i en meget høj opløsning, og så bliver det jo rigtigt sjovt at se hele tv-programmer på din smartphone.

Apple iPhone 5 – hvad får du

Du får mulighed for at vælge mellem sort og hvid, en dual-core processor på 1.3 GHz og så er standardsystemet iOS 6 – hvor du nu har mulighed for at opgradere til den seneste version af styresystemet.

Apple iPhone 5 fås i 3 størrelser, 16, 32 eller 64 GB – som er den interne hukommelsen telefonen fås med. Når du kigger på de 3 valgmuligheder, er det standard i dag at vælge 32 GB-modellen – da der findes mange applikationer som kræver lidt mere end de gjorde tidligere. Når du så også tager billeder, hører musik og alt det andet – er der ingen tvivl om at det som minimum skal være en 32 GB model du vælger.

Med et godt kamera, er det en selvfølge at tage mange billeder, som du har mulighed for at publicere på en af de mange sociale sider – det kan være alt lige fra Facebook til Instragram og Pinterest til Vine. Valget er helt dit – det er meget intuitivt og let at gøre det, så du er hurtigt i gang.

Apple iPhone 5 vælger du

  • Fordi du gerne vil have en af de bedste iPhones, der er på markedet – med et meget intuitivt styresystem.
  • Fordi du ikke har behov for den nyeste Apple iPhone 5S – og derfor gerne vil starte med en iPhone, der har mange af de samme specifikationer, blot med knap så mange features som den nyeste.
  • Fordi du får en god stærk 4” skærm, du får mulighed for at opgradere til seneste iOS, du får et godt kamera, og en smartphone, der stadigvæk hører til blandt de bedste på markedet.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)