IPhone 5s

Billigste forhandler: bibob

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en IPhone 5s

  • Som de andre IPhones har IPhone 5s et smukt design. Udover sort og hvid, fås 5s i både guld, sølv og en grå version.
  • 1.3 GHz Dual-core processor - Første smartphone med 64 bit processor, hvilket gør den ekstrem hurtig! 8 megapixels Kamera.
  • Som altid i den høje ende, men det er også en virkelig lækker mobiltelefon.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. Bindingsperiode til abonn. er 1 md. ved køb af telefonen $ 4.050,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. $ 4.474,50 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.549,99 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.745,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 5.019,00 Køb her

Anmeldelse af IPhone 5s

Når du gerne vil have den nyeste af topmodellerne fra Apple, er det helt sikkert iPhone 5S du skal vælge. Her finder du det nyeste skud på stammen fra Apple – hvor der er flere nye features.

Blandt andet finder du et kamera, der er bedre end det tidligere har været på iPhone, og for dig betyder det endnu flere muligheder for gode billeder, du har mulighed for at smide op på Instagram, Facebook eller Google+

IPhone 5S – hvad får du

Der er mange gode ting at finde, når du vælger en iPhone 5S – for det første får du mulighed for at bruge LTE-netværket, så du kan få lynhurtigt mobilt internet. Skærmen er på 4” og vægten på telefonen er på 112 gram.

Du har mulighed for at få den i 3 modeller, på 16, 32 og 64 GB – her er det efterhånden meget populært at vælge 32 GB modellen. Når du gerne vil tage mange billeder, bruge de forskellige applikationer og nyde godt af telefonen, er der ingen tvivl om, at det som minimum er 32 GB modellen du skal vælge.

Kameraet på din nye Apple iPhone 5S giver dig mulighed for både at optage film og tage billeder samtidigt. Det tager gode panoramabilleder og så står det meget skarpt i pixeleringen. Kan du godt lide at tage billeder, vil det være en god opgradering fra iPhone 5, så det kan absolut godt betale sig at skifte model, når du er glad for at tage billeder.

Styresystemet er iOS7 – der selvfølgelig er det nyeste, og her er der meget delte meninger om designet af det. For mange er det en vanesag, og når du først kommer i gang med at bruge det, vil du opleve de mange små features, som er anderledes i forhold til iOS  6. Selve processoren er på 1.3 GHz og er en Dual-core processor, hvor chipsettet er det nyeste fra Apple, også kaldet Apple A7.

Det betyder en hurtigere telefon, der yder en topperfomance i forhold til hvad der ellers er på markedet, og det intuitive, som altid har været Apples varemærke er også bibeholdt i det nyeste skud på stammen.

iPhone 5S vælger du

  • Fordi du gerne vil have det nyeste fra Apple, der stadigvæk er noget af det bedste, som findes inden for smartphones.
  • Fordi du gerne vil opleve de nyeste features, den hurtigste chip, og det forbedrede kamera, der giver dig mulighed for at tage billeder og optage film samtidig.
  • Fordi du får finger touch godkendelse, en 4” skærm og hele 3 forskellige farver at vælge imellem.

 

IPhone 5s er lige som sine forgængere en rigtig lækker smartphone. Den brillierer på samme måde med sit smukke og lette design, det som virkelig adskiller sig fra denne de tidligere versioner af IPhones må nok sige at være den hurtige processor som Apple har formået at få i maskineriet. Som den første smartphone har Iphone 5s fået lov til at få en 64 bit processor, go det betyder at dens CPU er hele to gange så hurtige som den tidligere. Det gør at programmer der kræver en del grafisk formåen ikke vil være noget du tænker over det mindste.

I Iphone 5s får du ISight-kamera som har 8 megapixels og en større blændeåbning end tidligere. Derfor kan du tage bedre billeder end du nogensinde har kunnet gøre med en IPhone. Samtidig er det nu muligt at skyde serieoptagelser eller optage i 1080p HD-video og dette med slowmotion effekter.

Skal du have en mobiltelefon i topklasse, så er Apple stadig et godt sted at lede efter den næste mobil.

 

User Rating : 4.6 (2 votes)
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)