iPhone 6 får udseende som iPhone 5c
marts 15, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Er du en af dem som synes at iPhone 5C har et lækkert og friskt design, så vil du blive glad for hvordan iPhone 6 kommer til at se ud. Rygterne lyder nemlig nu, at den nye iPhone 6 kommer til at hente meget af din inspiration i hvordan iPhone 5c ser ud.

Den såkaldt billige iPhone har ellers langt fra været nogen stor salgssucces, hverken her i Danmark eller på verdensplan, men en japansk blog (Macotakara) kan nu berette at iPhone 6, som kommer ud i to udgaver med henholdsvis en skærm på 4,7 tommer og 5,7 tommer kommer til at hente inspiration til udseendet fra henholdsvis iPhone 5C og den 7. generation af iPod Nano.

Macotakara har tidligere været ret gode til at komme med forudsigelser, og stemmer disse rygter om de nye iPhone 6 telefoner, så tyder meget på at vi kan se frem til telefoner som har runde hjørner og som ikke kommer til at spare på farverne. Hvad siger du til selv at få en mere farverig iPhone 6?

Af tidligere rygter omkring iPhone 6 kan siges at den muligvis får en skærm lavet af safir-glas.

Lige meget hvad, så virker det til at Apple regner med at få stor succes med de næste smartphone i rækken, da der i følge en Kinesisk avis, Commercieal Times, skulle være blevet bestilt hele 90 styks, hvilket selv for Apple må siges at være højt sat. Globalt forventes det da også at det samlede smartphone-marked kommer til at stige med 28%.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)