iPhone 6 nyt: Så tynd bliver den nye Apple mobil
marts 23, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Der er altid gang i en masse rygter omkring kommende iPhones. Her er det nyeste rygte omkring den nye iPhone 6 som kommer senere på året. Vi har tidligere skrevet at de iPhone 6 sandsynligvis bliver en ganske farverig sag, vi har også skrevet om at det skulle blive en ganske tynd mobil. Nu er en Australier, som tidligere har kommet med ret pålidelige oplysningern om Apple-produkter dog på banen med en specifik tykkelse.

Sonny Dickson, som den unge fyr hedder, har i et Tweet afsløret at den nye iPhone 6 kommer til at være 5,58 mm tyk. Hvis du sidder med en iPhones 5S, så har den nye iPhone altså blevet hele 2 mm slankere da iPhone 5S har en tykkelse på 7,6 mm. Det må siges at være en markant forandring. Det betyder også at iPhone 6 bliver en af de absolut mest slanke smartphones på markedet.

Udover tykkelsen afsløre Dickson også at skærmen bliver en Ultra Retina-skærm med en pixeltæthed på 389 ppi. Det betyder at det bliver skærme der er tæt på HD kvalitet.

Selvom det bliver en ganske slank sag, så skulle der ikke være sparet på motoren inde i den nye iPhone. Der skulle nemlig komme en processor på hele 2,6 GHz, hvilkst i skrevne stund vil gøre iPhone 6 til den nye fartkonge.

 

Så tyk var de tidligere iPhone mobiler:

iPhone – 11,6 mm

iPhone 3G og 3GS – 12,3 mm

iPhone 4 og 4S – 9,3 mm

iPhone 5 og 5S – 7,6 mm

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)