iPhone 6s er klart den hurtigste iPhone til dato
oktober 21, 2015  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

3D Touch kommer til at ændre måden vi bruger en smartphone, og selv om 3D touch er helt nyt så er det langt fra den eneste årsag til at købe den nye iPhone 6s.
Den har fået fordoblet sine RAM og næsten skruet processorkraften op til det dobbelte, ud over det så tager det nu millisekunder at åbne telefonen med Touch ID hvor det tidligere to sekunder.

Vi har vænnet os til at S modellerne ligner sine forgængere med opgraderede komponenter og sådan er det også denne gang. Det er dog ikke småting Apple har opgraderet med fra iPhone 6 til 6S, hvor det tidligere har været småjusteringer der er kommet med en S model, så er 2015 modellen på ingen måde sammenlignelig med sin forgænger og Apple kunne lige så godt have kaldt den iPhone 7.

iPhone 6s kommer med et 12 Megapixels kamera, hurtigere lukkefunktion, en skarpere adskillelse mellem de digitale celler, med nye funktoner som Live Photos og Selfie retina blitz.
Der ud over er 3D touch en game changer af rang, noget vi nok skal vende os til før vi forstår at bruge det optimalt og udviklerne skal have det inkorporeret i deres Apps før det virkelig er brugbart, men det giver en hav af nye muligheder. Selv om du opgraderer din gamle iPhone til iOS 9 får du ikke 3D touch og derfor er det måske den vigtigste grund til at købe den nye model.
For de tålmodige der kan vente et år mere på en ny telefon, bliver glæden ved skiftet sikkert så meget større når det sker, netop på grund af at de fleste Apps ikke understøtter 3D touch endnu.

Apple var ikke de første til at komme en større skærm på deres Smartphone og selv med Plus modellerne er det ikke de største, hvilket sikkert er godt set af Tim Cook og co. for den lille iPhone er klart den mest populære og er solgt i fire gange så mange eksemplarer som 6S Plus, man siger det er svært at spå om fremtiden, ikke desto mindre lader det til at Apple gang på gang ved hvad det er forbrugerne vil tage bedst imod.

Der er ingen tvivl om at iPhone 6s er den klart hurtigste og mest avancerede iPhone til dato, som allerede skrevet er den så meget hurtigere end sine forgængere at Apple burde have kaldt den iPhone 7. Når du nu skal ud og have den bedste smartphone, skal du også have den til den bedste pris, hvilket du finder her.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)