LG G Flex

Billigste forhandler: Wupti

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG G Flex

  • Fantastisk og nyskabende kurvet design der giver en helt speciel oplevelse! Selvhelende bagside der samtidig holder designet flot i længere tid!
  • 2,26 GHz Quad-core processor og 13 Megapixel kamera!
  • Du får en af de bedste og mest innovative mobiltelefoner. Et smart valg for ham/hende der er til film og spil på mobilen!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.200,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. 4 timer + 2 GB data
Se flere priser med abonnement her
Abonnement i min. 1 måneder: 99 kr. pr. måned $ 5.194,50 Køb her

Anmeldelse af LG G Flex

Med LG G Flex får du en smartphone lidt ud over det sædvanlige. Der er flere nye og ganske innovative tiltag ved denne mobiltelefon, og du får helt sikkert et stykket teknologi der er helt fremme i feltet på de fleste områder. Indmaden er helt i top, men det som adskiller denne mobil fra de fleste smartphones på markedet er designet. Den har et flot kurvet design, der giver dig en flot panorama effekt på den ganske store skærm på 6 tommer. Det kurvede design gør samtidig at du snakker mere direkte i mikrofonen når du snakker i den, hvilket vil sige, at din stemme går tydeligere igennem.

Det er dog ikke kun hvad angår det buede design, at LG G Flex er helt fremme i skoene. Den har nemlig også fået en bagside der kan reparere sig selv. Bliver mobilen ridset af nøgler eller andet, så vil det selvreparerende belægning på bagsiden gøre at den indenfor få minuter igen fremstår som spritny. Igen har LG valgt at smide en af tasterne på bagsiden. Tasten på bagsiden giver dig en hurtig og nem genvej til f.eks. at ændre på lydstyrken.

Mange vil måske være nervøs for at sætte sig på den, nu den har et kurvet design. Som navnet Flex hentyder til, så kan mobilen dog klare ret meget. Fleksibiliteten kan klare helt op til et tryk på 32 kilo, og hvis du kommer til at sætte dig på den, eller sætte noget tungt på den, så retter den sig ud igen ganske kort derefter.

Motoren i LG G Flex er en stærk 2,26 GHz Quad-core processor, hvilket er blandt det hurtigste på markedet for tiden. Som udgangspunkt bliver den solgt med 32 GB hukommelse.

LG G FLex er selvfølgelig også udstyret med et ganske fremragende kamera på 13 Megapixel. Front kameraet er på 2,1 Megapixel.

Alt i alt er dette en spændende, innovativ og på rigtig mange måder stor smartphone. Hvis du er til spil og video på din mobiltelefon, så er det bestemt ikke noget dårligt valg. Den flotte buede skærm som der er i LG G Flex giver en helt igennem fantastisk oplevelse af film, billeder og spil. LG G Flex har en HD-skærm som gengiver farver knivskarpt. For at give den en lang batteritid, så har denne mobil samtidig det første buede mobilbatteri.

Et godt valg af mobiltelefon til ham eller hende der gerne vil være med helt fremme.

 

User Rating : 4.9 (1 votes)
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)