LG G2 16GB

Billigste forhandler: (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af forhandler fra tabellen med id '23')

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG G2 16GB

  • Elegant og funktionelt design. Med knapper der sidder på bagsiden adskiller den sig en del fra andre mobiltelefoner. En hel ny form for kontrol.
  • 2.26 GHz Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core Processor og 13-megapixel kamera
  • Prisen er i den dyre end, men dog alligevel under topmodellerne fra Iphone, Samsung og Sony. Du får en rigtig spændende mobil, som bestemt giver dig meget både hvad indmad og i forhold til den store skærm på 5,2 tommer.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris

Anmeldelse af LG G2

Her finder du en af de mest gennemførte Android smartphones, der nogensinde har været på markedet, så kort og kontant kan det siges. Når talen falder på LG G2, er det svært ikke at blive forelsket i den med det samme, for det er simplicitet og udførsel i absolut topklasse, du finder her.

En af de helt elementære ideer med LG G2 er at gøre det hele så simpelt som overhovedet muligt, hvilket blandt andet symboliseres ved de 3 eneste knapper på telefonen sidder bagpå, lige under kameralinsen. Her har du mulighed for at slukke telefonen, og skrue op og ned – volumenknapperne sidder på hver sin side af powerknappen.

Det eneste rigtige øv ved LG G2 er materialet den er lavet i – det er nemlig plastik og det giver en lidt kedelig fornemmelse. Smartphonen er stadigvæk behageligt at holde i hånden, og selv om den faktisk er mindre end mange af de sammenlignelige modeller, har den formået at få en skærm på 5.2”

LG G2 – Hvad får du

Som allerede nævnt er skærmen på 5.2” og det er en stor skærm, som giver dig mulighed for at nyde streaming af film og tv-programmer med en meget skarp og flot farvegengivelse. Kameraet på de 13 MP tager utroligt flotte billeder, uanset om du vælger at de skal være i farver eller sort/hvid.

Den meget kraftige Quad-core processor på 2.26 Ghz, giver en brugeroplevelse, der er helt i top, uanset hvad du bruger din LG G2 til. Lyden er der heller ikke noget at komme efter, for med Dolby mobile sound enhancement, får du god lyd, der går krystalklart igennem.

LG bruger, som tidligere skrevet, Android som styresystem og modellen er født med Jelly Bean, hvilket fungerer ganske upåklageligt – skal der endelig være noget at negativt at sige om LG G2 – er det en lille smule forvirring med topgardinet – hvilket ikke er noget som generer dig i hverdagen.

LG G2  vælger du

  • Når du gerne vil have et reelt alternativ til de andre producenters topmodeller. For LG har ramt plet med de gode dagligdags features LG G2 er fyldt med, og så er det ydermere en meget stabil smartphone.
  • Fordi du gerne vil have en stor skærm på 5.2” med en utrolig flot farvegengivelse, en processor der er kraftfuld og så har du mulighed for at få den i 2 størrelser – enten med 16 GB intern hukommelse eller med 32 GB intern hukommelse.
  • Fordi du vil have en smartphone, der ikke er som nogen andre – du kommer ikke til at fortryde valget af LG G2.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)