LG Nexus 5

Billigste forhandler: CDON

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG Nexus 5

  • Simpelt og stilrent design. Lækker Full HD IPS-skærm på 5"
  • Verdens første smartphone med Android 4.4 KitKat. 13 megapixels kamera. Snapdragon 800-processor på 2,2GHz
  • Du får her en mobiltelefon som er helt med på beatet. Matcher alle konkurrenterne på specifikationerne.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2,349.00 Køb her

Anmeldelse af Nexus 5

Google har sendt en nye version af deres android styresystem på markedet. I den anledning, har Google hver gang også fået udviklet en ny mobiltelefon som matcher de nye funktioner i operativsystemet. Opgaven er igen faldet på LG, med denne Nexus 5 mobil og dermed den første mobiltelefon med styresystemet Android Kit Kat.

Hvis vi sammenligner med Nexus 4, så er der virkelig sket meget, selvom Nexus 4 bestemt stadig må betegnet som en god mobiltelefon. Nexus 5 har betydelig hurtigere dataoverførsel via 4G/LTE, væsentlig bedre kamera, hurtigere processor og større, mere højopløst skærm. Nexus 5 er tyndere end sin forgænger, men alligevel har de hos LG formået at presse mere kapacitet ind i batteriet.

Motoren i LG Nexus 5 er den samme som vi kender fra LG G2, nemlig den nyeste Snapdragon 800-processor fra Qualcomm, der må siges at sparke røv. Tilmed påvirker den nye processor strømforbruget i en positiv retning. Kombinationen af det nye styresystem og den nye processor skulle i følge Qualcomm kunne komme helt op på 17 timers brugstid, hvilket er en forbedring på hele 7 timer i forhold til Nexus 4.

Kameraet i LG Nexus 5 har fået dobelt billedbehandlingsprocessor. Dette betyder at du kan behandle både video og stilbilleder på en gang, og 4K video behandles helt uden problemer. Kvaliteten i selve kameraet er også blevet bedre. Her har man opgradreret billedsensoren og dermed opnået både mere lysfølsomhed og optisk billedstabilisering for større skarphed i billederne.

Nexus 5 er måske ikke den mobiltelefon der ser mest luksuriøs ud, men til gengæld gør den matte overfalde på bagsiden at du har et rigtig godt greb i mobilen.

På bagsiden har vi et muligt lille minus. Kameraoptikken er nemlig hævet en lille smule over resten af bagsidens overflade, hvilket godt kan bekymre mig en lille smule. Potentielt kan det betyde, at den i højere grad vil være udsat for ridser. Modsat er det dog ikke et problem du vil finde på forsiden af mobiltelefonen, der er dækket af det særdeles hårdføre Gorilla Glass 3.

Alt i alt en rigtig spændende mobiltelefon fra LG!

About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)