LG Optimus F5

Billigste forhandler: (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af forhandler fra tabellen med id '52')

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG Optimus F5

  • Et enkelt design med en stor lækker skærm - 4,3 tommer.
  • 1.2 GHz QUALCOMM Dual-core processor og 5 megapixel kamera
  • LG Optimus F5 er den første model i F-serien, som vil blive solgt i Danmark. Med LG Optimus F5 får du meget mobiltelefoner til en god pris.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris

Anmeldelse af LG Optimus F5

Når der blev talt om LG tidligere, var det med et smil på læben, for de første smartphones, der blev leveret af LG ville i dag slet ikke have nogen form for berettigelse på markedet. Kigger du så på de modeller LG lancerer i dag, er der sket en stor udvikling, og deres modeller har det hele tiden med at ligge lige under de allerbedste modeller fra Samsung, Apple, HTC og Sony.

Det er og har været meget interessant at følge den udvikling, og med LG Optimus F5, får du igen en model, der vil op at lege med de store, og er meget tæt på at vinde et par af brydekampene. LG kommer tættere på hele tiden, hvor det nu kun er enkelte ting, der efterhånden mangler, for at de kan markere sig helt i top.

Tager du LG Optimus F5, er der blandt andet kun 8 GB intern hukommelse, og det er ikke nok til at være med som topmodel ved nogle af de andre producenter. Du har mulighed for at sætte et MicroSD kort i, der må være op til 32 GB. Det samme issue gør sig gældende ved kameraet, der er på 5 MP – igen lidt for lille, og med lidt for få funktioner til at det bliver aktuelt med en topplacering.

LG Optimus F5 – hvad får du

Når du vælger at investere i LG Optimus F5 – får du en model med 4.3” skærm, en vægt på 131 gram og en smartphone der kører på alle netværk. Det giver dig en god smartphone, du har mulighed for at bruge til alle almindelige opgaver i dagligdagen.

Kameraet på de 5 MP tager fornuftige billeder, men er netop et af de punkter, som er med til at afgøre forskellen om det er en reel topmodel eller kun en mellemmodel – i dette tilfælde bliver LG Optimus F5 en mellemmodel. Det er synd at en veldesignet smartphone som LG Optimus F5 er, skal trækkes ned fordi der ikke var mulighed for at bedre kamera, men sådan er virkeligheden.

Kigger du på processoren, får du en Dual-core på 1.2 GHz, hvilket er med til at give en god brugerflade og internet der fungerer upåklageligt.

LG Optimus F5 vælger du

  • Når du gerne vil have en smartphone i et flot design, hvor mange af tingene fungerer som de skal, og der kun er små kritikpunkter. Du har blandt andet mulighed for at få Quick Memo, hvor du kan skrive direkte på skærmbilledet og så efterfølgende gemme det
  • Kameraet trækker det ned til at være en mellemmodel, hvilket også er det prisleje telefonen ligger i. Har du ikke brug for kameraet, vil det være et rigtigt godt valg med LG Optimus F5.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)