LG Optimus G

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG Optimus G

  • Utrolig lækker smartphone som LG her har lavet. Flot 4,7 tommer skærm i True HD-IPS.
  • 1,5 GHz quad-core processor og 13 megapixel kamera
  • Super 4G-mobil. Meget mobiltelefon for pengene.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199.00 Køb her

Anmeldelse af LG Optimus G

Når du finder en smartphone med en god stor skærm, hvor farvegengivelsen er mere end god, så er det et godt tegn på, at der er en spændende smartphone her. Lige præcis det må siges at være et stort plus ved LG Optimus G, for her finder du en af de største skærme på markedet og 1080X1920 pixels, er det en utrolig skarp pixelering den har.

Det gør det til en nydelse at se film, tv og streame programmer på den, for med noget der nærmest kan kaldes HD farve i skærmen, er det en rigtig god fornemmelse. Begynder du at kigge på designet af telefonen, er der også mange gode ting at finde her. Det er simpelthen design helt i top og så er det glas hele vejen rundt. Der er ingen fysiske knapper på fronten og de knapper der findes på LG Optimus G er lavet med omtanke for designet.

Når du kigger på selve betjeningen af LG Optimus G, er der heller ikke en plet at sætte på det. Den fungerer flydende og så er der igen de skarpe farver, det lækre design der både indvendigt og udvendigt gør telefonen lækker, og styresystemet Android som alt sammen får det hele til at gå op i en højere enhed.

LG Optimus G – hvad får du

Når du står med LG Optimus G i hånden, er det en stor telefon du holder, for med sin vægt på 172 gram, er det en af de tungere smartphones på markedet. Det har selvfølgelig noget med designet i glas at gøre. Selve størrelsen på skærmen er på 5.5” og så har den en intern hukommelse på enten 16 eller 32 GB.

Kameraet er på 13 MP, og det er flotte billeder du får taget når først du går i gang med kameraet. Med den flydende betjening, der gør hele telefonen smooth at bruge, skal der være en stærk processor. Det finder du også her, hvor du har en Quad-Core 1.7 GHz processor. Tidligere blev det nævnt at styresystemet var Android, og det er med versionen Jelly Bean, LG Optimus G bliver leveret.

LG Optimus G vælger du

  • Når du gerne vil have en smartphone i lækkert design, der godt kan hamle op med flere af de andre topmodeller. LG har virkelig forbedret sig betragteligt, og det betyder at du stolt kan fremvise din smartphone, selv om det er en LG.
  • Fordi du er prisbevidst, og derfor ikke ønsker at betale for navnet, hvilket der er en lille tendens til at gøre, når du går efter de bedste modeller fra Apple, Samsung og HTC.
  • Når du gerne vil have et godt kamera på 13 MP, en god stor skærm på 5.5” og en processor, der får det hele til at være en leg uanset om du vælger LTE/4G netværket eller et af de andre netværk.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)