LG Optimus L9

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG Optimus L9

  • Et tyndt og rigtig lækkert design, som passer perfekt i din lomme, men bestemt også er værd at vise frem.
  • CPU: Dual-core 1 GHz Cortex-A9 og 5 megapixel kamera
  • Denne mobil er ikke toppen af poppen, men du får alligevel mange ting, som gør at den snildt vil kunne dække de flestes behov for smartphone.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.089,00 Køb her

Anmeldelse af LG Optimus L9

Her finder du en smartphone med meget stor skærm, som hører til i mellemprisklassen. Det er lidt nyskabende at du også finder den store skærm her, for ofte er det trip trap træsko med modellerne fra de forskellige producenter. Det skal forstås på den måde, at der findes en lille, en mellem og en stor model, hvor prisen så også følger størrelsen af skærmen på telefonen.

Det som ikke følger helt med i LG Optimus L9 i forhold til de andre producenters modeller med store skærme, er opløsningen på skærmen. Her har du ikke helt så skarpe farver, du mangler en bedre pixelering, og når du står lidt skævt og betragter skærmen kan det være svært at se hvad der står.

Når du så begynder at kigge på resten af specifikationerne, er du helt klar over at det er en model fra mellemklassen du holder i hænderne. Det er den store skærm, som er det helt store tilløbsstykke og prisen taget i betragtning, er det en absolut godkendt model du får, når du vælger LG Optimus L9.

LG Optimus L9 – hvad får du

Når der er blevet talt om skærmen et par gange, kan vi lige så godt ligge ud med størrelsen på den. Det er en 4.7” skærm du finder her. Når du kigger på pixels er det 960×540 opløsning du finder, og det er langt under standarden fra de gode modeller i dag. Den interne hukommelse på de 4 GB er ok, men så heller ikke mere.

Kameraet er på 5 MP, tager fornuftige billeder, har ikke så mange indstillingsmuligheder, og kigger du på processoren, er det en Dual-core 1 GHz du finder. Det lagt sammen med at styresystemet er Android, og i denne version Ice Cream Sandwich, finder du for alvor ud af, at det er en smartphone i den absolutte mellemklasse.

Netværksmæssigt har du også kun mulighed for at bruge 2G og 3G netværket, så du har ikke mulighed for at give den gas på det hurtigste netværk – LTE/4G.

LG Optimus L9 vælger du

  • Når du gerne vil have en stor skærm på mobilen, og ikke ellers har de helt store krav til kamera, intern hukommelse og netværk
  • Fordi du er prisbevidst, eller gerne vil have at børnene kommer godt i gang med deres smartphone, og kan udnytte den store skærm til de fleste spil, der er at finde på Google Play.
  • Når du ikke har brug for mere end én god smartphone, til en rigtig god pris, der har en skærm på 4.7”, et kamera på 5 MP og en processor på 1 Ghz.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)