LG Optimus True HD LTE

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en LG Optimus True HD LTE

  • Storslået udssende kommer til live i denne flotte mobil. Skærmen er 4,5 tommer.
  • 1,5 GHz dual-core processor og 8 megapixel kamera.
  • Kraftfuldt hardware og energieffektivt True HD IPS er kombineret i denne mobil, og en god grund til at anskaffe sig denne smartphone.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 1.669,00 Køb her

Anmeldelse af LG Optimus True HD LTE

Der er ingen tvivl om at du får fornemmelsen af en god stærk smartphone, når du første gang holder LG Optimus True HD LTE i hænderne. Det virker som et godt robust design, der fungerer meget godt. Selv om den vejer lidt til, gør det ikke noget, for du er aldrig i tvivl om du har den med i jakkelommen, bukselommen eller om den ligger derhjemme.

Når du kigger på skærmen, får du en god stor skærm, med en opløsning på 720×1280 pixel. Det giver en fornuftig farvegengivelse uden at være helt prangende. LG Optimus True HD LTE har rigtig mange brugbare funktioner, hvor du blandt andet kan finde document viewer, Youtube, Google Talk og Picasa.

Lige umiddelbart er det kun muligt at finde den i farven sort, hvilket er med til at holde den stilren og enkel. Som tidligere skrevet får du allerede fra start, fornemmelsen af at det er en god stærk smartphone du holder i hænderne, og så lurer der også lige et par positive overraskelser mere, når du begynder at bruge den.

LG Optimus True HD LTE – hvad får du

Når du vælger at investere i LG Optimus True HD LTE, finder du en skærm på 4.5”, du får en intern hukommelse på 4 GB, med mulighed for at udvide hukommelsen med et MicroSD hukommelseskort på op til 32 GB. Vægten på denne model er på 135 gram, og den ligger sig derfor midt i mængden af smartphones i forhold til vægt.

Kameraet er på 8 MP, og tager ganske fornuftige billeder. Styresystemet er Android og LG Optimus True HD LTE er født med Gingerbread versionen af det. Processoren er en Dual-core 1.5 GHz, der får selve brugerfladen til at virke god og flydende.

Du har mulighed for at bruge de forskellige netværk, der er tilgængelige i Danmark , for som navnet antyder, har du mulighed for at bruge den på LTE/4G netværket. I forhold til pris, har du derfor en smartphone, der tilbyder mange ting, uden at det på noget tidspunkt gør, at den kommer op og blander sig med de bedste.

LG Optimus True HD LTE vælger du

  • Når du gerne vil have en smartphone, der giver dig en stor skærm og det hurtigste mobile netværk. Med LG Optimus TRUE HD LTE, er det netop de 2 største kompetencer, for den har LTE/4G netværk, og så er skærmen på 4.5 tommer.
  • Fordi du er en prisbevidst forbruger, der gerne vil spare lidt på udgifterne og derfor ikke har behov for mere end 32 GB hukommelse, og et kamera der tager gode fornuftige billeder.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)