Mest solgte mobiltelefoner 2013
december 30, 2013  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Når året er ved at være ovre, så er det altid interessant at kigge på hvad der har været mest populært. Vi har kigget lidt på hvilken mobiltelefoner der har solgt godt i løbet af 2013, og så lige et par som ikke solgte helt lige så godt som forventet.

Det er måske ikke så overraskende hvilke to selskaber der løber med det meste af æren. Igen i år, så er Apple nemlig helt til tops med deres Iphone serie.

Iphone 5 solgte hele 40 millioner eksemplarer i løbet af 2013. Iphone 5s og Iphone 5c dukker også op i top10, men længere nede på listen. Dette skyldes i høj grad nok, at de ikke var på markedet hele året.

Den helt store konkurrent til Apples Iphone må sige at være Samsung. Samsung Galaxy S4 solgte cirka lige så godt som Iphone 5 i løbet af 2013. Dertil skal vi også nævne Samsung Galaxy Note III som de solgte hele 10 millioner eksemplarer af i løbet af året.

HTC og Sony var også på kortet i løbet af 2013, selvom det i forhold til iPhone og Galaxy blegner lidt. HTC One blev der solgt 5 millioner eksemplarer af og Sony var helt oppe og sælge 12,1 million eksemplarer af deres Sony Xperia M model.

Vil du gerne vide mere om de enkelte mobiltelefoner, og tjekke priser på mobiltelefoner, kan du finde dem her på siden

 

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)