Mobiltelefon uden abonnement

 

Gode grunde til at købe mobiltelefonen uden abonnement

mobiltelefon uden abonnementDer kan være mange rigtig gode grunde til at vælge at købe mobiltelefonen uden abonnement. Det kan i nogle tilfælde godt være lidt besværligt at skifte mobilselskab, også selvom de fleste mobilselskaber nu gør alt hvad de kan for at gøre det så nemt som muligt. Ved at købe mobil uden abonnement kan du dermed undgå en masse besvær som der kan opstå, f.eks. i forbindelse med overlapning af opkrævninger, nummerflytning og deslige.

Du har måske allerede et mobilabonnement som passer dig og dit behov rigtig godt. I dette tilfælde spare du måske ikke helt lige så meget ved at gå med på mobilselskabernes ellers ofte ret gode tilbud. Tilbudet der nu og her var det billigste, ender i disse tilfælde med på lang sigt ikke at være helt lige så fordelagtige. Ved du at du er dårlig til senere at opsige abonnementet, og flytte over til et abonnement der passer dine behov bedre, så kan det ofte være en bedre ide at købe mobiltelefonen ude abonnement til at starte med.

Her på Mobil Town, har vi selvfølgelig priser på mobiltelefonerne både med og uden forpligtelser til at tegne abonnement. Flere gange får du en god pris over de 6 måneder et abonnement normalt løber, hvis du kigger på den mængderabat det giver, men hvis du kan se dig selv i den beskrivelse om jeg har lavet ovenfor, så tag et ekstra kig på de steder hvor du kan købe mobiltelefon uden binding.

Billige mobiler uden abonnement

Hvad enten du vælger at købe din mobil med eller uden, så er der flere ting du bør tage stilling til inden købet. Det er klart du bør købe billigst muligt, og derfor sammenligne priser, men inden da er det en god ide at finde ud af hvad dit budget egentlig er. Hvor billig skal mobilen være for at det kan hænge sammen for dig, og hvad har du egentlig brug for i en mobil. De nye smartphones kan utrolig meget, og har i de fleste tilfælde masser af råkraft. For at du får den bedste, er det dog en god ide at finde ud af om det er hastigheden, designet på telefonen, hvor godt et kamera den har eller om du kommer til at bruge den til at høre musik på, og derfor har brug for at lyden er over niveau. Har du bare brug for at kunne ringe og skrive sms’er, så kan du måske sagten nøjes med en af de helt billige mobiler uden abonnement, som du kan få flere forskellige steder.

Skal jeg vælge at købe mobiltelefon uden abonnement?

Om du skal købe din næste telefon med eller uden kan være et svært spørgsmål at svare sådan generelt. Det afhænger nemlig i høj grad af den enkelte situation. Nogle mobiler  kan fås uden nogen større binding, og hvis prisen samtidig er god, så kan det give ganske god mening at købe den her.

Kig lidt rundt, og se om der ikke er en mobil for dig, og vælg derefter den billigste som passer på dig og dit behov for at få et nyt abonnement med i købet.

 

Husker du at opsige efter 1-6 måneder?

I langt de fleste tilfælde kan man få en bedre pris ved at købe sin mobiltelefon med abonnement. Der er dog ingen tvivl om at det ofte godt kan virke noget mere besværligt at købe sine mobiltelefoner på denne måde. Mange “glemmer” simpelthen af samme grund at opsige efter de 6 måneder, som man ofte er bundet til abonnementet, og så er det lige pludselig heller ikke altid lige så god en deal. Grunden til at mobiltelefonerne kan sælges til en lavere pris når de er med abonnement, er som du nok ved at de samtidig binder dig til ganske dyre abonnementer, som langt de fleste egentlig har brug for, når det kommer til stykket. På den måde skal du ikke gå ret mange måneder over tid, før det begynder at blive dyre, end hvis du fra start bare havde købt uden abonnement, og så valgt enten at blive hos din nuværende udbyder, eller du havde fundet et billigt abonnement et andet sted.

Derfor vil jeg sige, at det helt afhænger af dig, om det er en god ide at købe med eller ej, for ingen ved bedre end du, om du vil huske at opsige dit abonnement i tide, og derefter skifte til et billigere, eller om det er noget du glemmer, og du derfor lige så godt kan gå efter den løsning der på sigt bliver billigere.