Mobiltelefoner med 3 simkort
februar 16, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Langt de fleste har ikke brug for mere end et simkort i deres mobiltelefon. Nogle har brug for 2 simkort i deres mobiltelefon, og ja så er der åbenbart også nogle der har behov for 3 simkort i mobiltelefonen.

Både LG og Samsung har nu lanceret mobiler der kan håndere op til 3 forskellige simkort.

LG Optimus L1 II Tri

I starten af denne måned kom LG ud med deres nye mobil LG Optimus L1 II Tri, som kan have plads til simkort fra tre forskellige teleselskaber, og du skifter let mellem de enkelte abonnementer på mobilen, ved et tryk på en dedikeret knap. Telefonen specifikationer byder på en 3 tommer stor skærm, 1 Ghz processor, 512 MB ram og 4 GB hukommelse. Kameraet i mobilen er på 2 megapixel. Alt i alt er den største grund til netop at købe denne mobiltelefon da nok også muligheden for at have tre simkort i.

Samsung Galaxy Star Trios

Nu er Samsung så også kommet med en mobiltelefon med plads til 3 simkort. Samsung Galaxy Star Trios ligner på rigtig mange måder LG’s, hvor det eneste der rigtigt skiller sig ud er udseende og at Samsung Galaxy Star Trios har et lidt mindre batteri.

Mobiltelefonerne kan fås for henholdsvis cirka 700 kroner og 900 kroner, hvilket ikke er billigt i forhold til ydelse, men har du brug for 3 simkort i telefonen, så har du trods alt et par muligheder nu.

Primær kilde: Intomobile

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)