Mobiltelefoner med godt kamera
marts 19, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Der er efterhånden mange mobiltelefoner som har rigtig gode kameraer. Vi har taget et kig på nogle af de mobiltelefoner du i 2014 sagtens kan købe, og som giver dig et mobilkamera der gør at du faktisk ikke behøver andet end det kamera.

Vi er efterhånden blevet gode til at tage spontane billeder med vores mobilkamera, og det normale kamera er så småt ved at uddø. Langt de fleste har næsten altid en mobiltelefon på sig, og det tager ikke lang tid at finde den i lommen eller i tasken. Indtil nu har kvaliteten på billederne dog ikke været gode nok til at man helt kunne nøjes med mobilkameraet. Det er dog noget som med de nyeste mobiltelefoner er ved at have ændret sig.

De sidste 2-3 år har kappestriden været om hvem der kunne få flest megapixels ind i mobilkameraet. Vi er her i 2014 dog nået til næste trin i processen, da mobiltelefonproducenterne har fundet ud af at vi ikke kun vil have store billeder, men også nogle på alle andre måder billeder i høj kvalitet.

Nedenfor har vi udvalgt og kigget på nogle af de mobiler med godt kamera, der er at vælge mellem, hvis mobilkameraet har stor betydning for dit valg af smartphone.

Super godt kamera i Nokia Lumia 1020

Et virkelig godt bud på en Nokia Lumia 1020. Udover det er en af de mobiler hvor du får en virkelig høj megapixel på dine billeder, så virker den faktisk også i praksis. En kombination af den høje opløsning, en god sensor og Xenon-blitz får du mulighed for at tage billeder som er virkelig detaljerede. Der er selvfølgelig et par små minusser, så som at mobilkameraet er lidt langsomt til at starte op, og at optikken rager en lille smule ud. Det opvejes dog i rigelig grad af hvor gode billederne du kan tage med Nokia Lumia 1020 er.

Nedenfor har du en opdateret sammenligning af priserne på Nokia Lumia 1020.

Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.729,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 4.120,00 Køb her

Fint kamera i iPhone 5S

Kvaliteten i billederne er måske ikke helt lige så gode som Nokia Lumia 1020, men de er godt deropad. To punkter gør iPhone 5S dog alligevel bedre end Nokias Lumia 1020. Den er nemlig både super nem at tage billeder med og så er den hurtig. Ofte vil vi gerne lige hurtigt have et billede, og med iPhone 5S går du sjældent glip af et godt billede.

iPhone 5S kan ikke helt hamle op med de bedste kameramobiler i situationer med svag belysning. Tilgengæld er det blitzen rigtig god, og når du tager billeder med blitz til, så bliver det med flotte og naturlige farver. iPhone 5S er derfor heller ikke noget dårligt valg, når kameraet i mobilen vælgter højt ved valg af mobiltelefon.

Nedenfor har du en opdateret sammenligning af priserne på iPhone 5S.

Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. Bindingsperiode til abonn. er 1 md. ved køb af telefonen $ 4.050,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. $ 4.474,50 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.549,99 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.745,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 5.019,00 Køb her

Bedste kamera uden objektiv der rager ud: Sony Xperia Z1

Hvis du leder efter en mobiltelefon med godt kamera, men ikke vil have at objektivet rager ud, så bør du vælge Sony Xperia Z1.

Sony Xperia Z1 er en af de mobiltelefoner som har en høj megapixel på hele 20,7 megapixel. Det er dog ikke det du bør fokusere på, for billedekvaliteten er faktisk ikke helt så god, når du køre i højeste opløsning. Det der gør Sony Xperia Z1 til en fantastisk kameramobil, er at billederne ser skarpe ud, har et godt toneomfang og ganske lækre farver. Dette gælder også selvom der er et dårligt lys. Et godt mobilkamera giver dig gode billeder lige meget hvordan forholdene er, og der må det siges at Sony Xperia Z1 klare sig bedre end konkurrenterne.

Nedenfor har du en opdateret sammenligning af priserne på Sony Xperia Z1.

Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.039,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 4.299,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 5.088,00 Køb her
Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)