MOTOROLA RAZR I XT890

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en MOTOROLA RAZR I XT890

  • 4,3-tommers kant-til-kant skærm i et ganske interessant design.
  • En virkelig hurtig 2 GHz Intel Atom processor og et avanceret 8MP HD-kamera
  • Du får en ret lækker smartphone, men for mange vil den dog nok virke lidt pebret i prisen forhold til nye tiltag.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 1.489,00 Køb her

Anmeldelse af Motorola RAZR I XT890

Når Motorola langsomt men sikkert bevæger sig ind på smartphone markedet, er det spændende at se hvad de finder ud af. Her er en deres første modeller, som for alvor skal være med til at gøre en forskel, og så er spørgsmålet om den kommer til at gøre det. Modellen hedder Motorola RAZR I XT890.

Der er bestemt nogle gode ting ved denne model, og så er der også en række af ting som decideret mangler i forhold til de andre producenters bedre modeller. Alt efter hvad Motorola gerne vil have ud af deres tilbagekomst på smartphone markedet, er det ikke OK. Prisniveauet er i den højere ende, og derfor må man også gå ud fra, at de ønsker det skal være en high-end smartphone.

Er det ønsket, kan man undre sig over manglende LTE/4G netværksforbindelse, lige så er der skærmens størrelse, den interne hukommelse gør det bestemt ikke bedre, og så er designet på Motorola RAZR I XT890 heller ikke noget som får en til at falde bagover. Spørgsmålet er reelt om Motorola har sat sig mellem 2 stole – for ikke at komme med en alt for høj pris i forhold til kvaliteten af telefonen, og så har de valgt at spare på specifikationerne.

Motorola RAZR I XT890 – hvad får du

Kigger du på specifikationerne får du en skærm på 4.3”, der har en fornuftig farvegengivelse, uden at det bliver helt godt. Den interne hukommelse på 8 GB, hvor det kun er 5 GB der er mulige at bruge, er for lidt i forhold til standarden i dag. Hukommelsen kan dog udvides med op til 32 GB, ved at investere i et MicroSD kort.

Kameraet på de 8 MP tager fornuftige billeder, og netværksmæssigt har du mulighed for at gå på 2G og 3G netværket. Det er derfor ikke muligt at bruge det nyeste datanetværk, som er det såkaldte LTE/4G netværk.

Processoren er en 2 GHz Intel Atom, og det er her du ser en fordel ved at bruge Motorola. For det giver en meget flydende betjening af telefonen, hvor programmer starter og lukker hurtigt. Styresystemet er Android, og her bliver din Motorola RAZR I XT890 leveret med versionen Ice Cream Sandwich, der fra start er bagud i forhold til den aktuelle version.

Motorola RAZR I XT890 vælger du

  • Når du gerne vil have en meget smooth og hurtig brugerflade, for med en 2 GHz Processor, er det hvad du får her.
  • Fordi du gerne vil prøve en Motorola smartphone, der gør et meget hæderligt forsøg på at komme tilbage på det danske marked. Motorola RAZR I XT890 har helt sikkert sine plusser, men er desværre ikke mere end en mellemklasse telefon til en forholdsvis høj pris.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)