MOTOROLA RAZR2 V8

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en MOTOROLA RAZR2 V8

  • Meget smuk klaptelefon, som man sjældent finder dem mere.
  • Super let mobil, men kun udstyret med 2-megapixel kamera.
  • Efterhånden en ældre mobil, som du kan få en ganske fin pris. Har du ikke brug for mere end at ringe og sms'e så er det en lækkert valg.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 859,00 Køb her

Anmeldelse af Motorola RAZR2 V8

Når det skal være klaptelefon skal det være Motorola, var der en gang et ordsprog der hed. Det kan stadigvæk lade sig gøre at få gode klaptelefoner, og det har Motorola sat sig for at bevise med en ny version af RAZR modellen. Den har fået det velklingende navn, Motorola RAZR2 V8.

Der er både gode og mindre gode ting at sige om denne model, så vandene vil højst sandsynligt blive delt i pro og kontra Motorola RAZR2 V8. Der er ikke noget at sætte på designet af den og specielt ikke i forhold til det tidspunkt den kom frem. Metal giver altid et løft til designet af en mobil, og her er det brugt på den helt rigtige måde.

Tastaturet, joypad, det store glasstykke med touch, du kan bruge når telefonen er klappet sammen og selve tykkelsen, giver designmæssigt en telefon, der er enestående. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at kigge på kameraet, der skuffer i forhold til kvalitet. Specielt fordi dette skulle være en high-end telefon.

Motorola RAZR2 V8 – hvad får du

Der er tale om en klaptelefon med en skærm på 2.2” og selve designet er der ikke noget at sætte på. Spørgsmålet er om tiden ikke er passé for klaptelefoner, fordi der simpelthen skal åbnes for klappen på telefonen, før den for alvor er brugbar. Vægten er ikke på mere end 117 gram, så det er i den lavere ende af vægtskalaen på telefoner i dag.

Der er tastatur og joypad på Motorola RAZR V8, så det er noget man lige skal vænne sig til at bruge igen, for det kan være lang tid siden du har gjort det. Kameraet er på kun 2 MP, og i forhold til resten af telefonens kvalitet, er det simpelthen for dårligt at levere en telefon med et kamera som dette.

Kigger du på den netværksmæssige del af telefonen, er der ikke meget at komme efter der. Du har kun mulighed for at bruge 2G netværket, så du kan ikke bruge muligheden for at gå på internettet til specielt meget. Det giver altså en Motorola RAZR2 V8, der begrænser sig selv alt for meget i dag.

Motorola RAZR2 V8 vælger du

  • Når du gerne vil have en klaptelefon, der er udført i metal – hvilket altid er med til at løfte kvaliteten af en telefon.
  • Fordi der er noget helt specielt over denne type telefon, og nåede du ikke at eje version 1 af Motorola RAZR, er det lige før du skulle prøve at eje version 2.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)