Nokia 113

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia 113

  • Enkel, stilren og let anvendelig.
  • Trykknap mobiltelefon med farveskærm og mulighed for internetadgang.
  • Prisbillig mobiltelefon med Internet-tilslutning - dog kun 2G netværket
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 342,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia 113

Der var engang hvor mobiltelefoner var forholdsvis simple, og hvor den eneste mulighed var at ringe op eller sende en sms, når du gerne vil i kontakt med en anden person. Nokia 113 ligner meget en mobiltelefon fra den tid, og så gemmer den alligevel på et par overraskelser, som gør den attraktiv.

Det er først og fremmest en mobiltelefon du skal bruge til at ringe og smse fra, da den kun har mulighed for at gå på 2G netværket. Dog er der mulighed for at du også kan sende MMS og emails. Spørgsmålet er så bare, om du har tålmodigheden og kan bruge den lille skærm på 1.8” til at skrive emails på.

Farverne er noget af det helt interessante ved denne lille basismobil, for du har mulighed for at få den i sort, lime grøn og flere andre farver. Det kan derfor være en god begynder mobil til børnene, når de første gang skal have lov til at opleve hvad det er. Det kan også være du gerne vil have en ekstra telefon hjemme, og her vil Nokia 113 altid være let at finde, når du vælger den i en af de mange farver den kan fås i.

Nokia 113 – hvad får du

Det kræver blot en lille investering før du står med Nokia 113 i hånden, og hvad er det så for en mobil du har valgt. Der er i telefonbogen plads til 1000 numre, skærmen er på blot 1.8”, den interne hukommelse er på 16 MB, ja du læste rigtigt, det var 16 MB.

Der er et lille kamera med i mobilen, som er på under 1 MP, og derfor er det ikke mange billeder du kommer til at tage med den. Har du brug for mere hukommelse, har du mulighed for at få det, for der er plads til et MicroSD kort på op til 32 GB hukommelse.

Vægten på de 77 gram som Nokia 113 vejer, gør det til en lille og let mobiltelefon. Selve tastaturet er let at have med at gøre, og farveskærmen gør modellen her til en god lille mobil, der kan sine basis ting.

Nokia 113 vælger du

  • Når du gerne vil have at dine børn skal have en meget simpel og let anvendelig telefon, for det er netop hvad Nokia 113 er. De har mulighed for at ringe op og sende sms, som er nogle af de helt basale ting, en mobiltelefon kan i dag.
  • Fordi du gerne vil have en ekstra telefon i hjemmet, der skal være let at finde selv om den kun meget sjældent vil blive brugt. Det kan også være en god model til den ældre generation, når de skal have en mobiltelefon første gang, og de ikke føler sig klar til smartphones.
User Rating : 4.6 (1 votes)
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)