Nokia 301

Billigste forhandler: CDON

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia 301

  • En køn mobiltelefon med en klassisk mobiltelefon-look
  • 3 megapixel kamera
  • Alle de gamle dyder samlet i en fin mobil. Et godt køb, hvis du ikke er til smartphones.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 499,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 619,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. Fri tale + 1 GB.
Se flere priser med abonnement her
Mindstepris i 6 mdr. $ 1.632,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia 301

Her finder du en mobiltelefon, som hører en nær fortid til. Det er i dag svært at forestille sig, at der engang var mobiltelefoner som kun havde tastatur. Det er lige netop en sådan model du finder, når det er Nokia 301 du har fat på. Om den har kvalitet nok til at blive en mobil som flere vælger i dag, er svært at forudsige, dog er der stor mulighed for at kampen mod andre producenters billige smartphones bliver for hård.

Allerede ret hurtigt bliver du irriteret over, at du ikke har mulighed for at trykke på skærmen for at få en funktion til at fungere. Du skal hele tiden bruge tastaturet, og det gør det hele meget langsommeligt, fordi du skal trykke mange flere gange, før du er ved den funktion, du gerne vil i gang med at bruge.

Den mindre skærm gør også, at langt de fleste ikke kommer i gang med at bruge email og internetfunktionen på mobilen, fordi det vil være et stort irritationsmoment hele tiden. Igen skal du også bruge tastaturet meget mere, end det er nødvendigt på en god billig smartphone med touch skærm.

Nokia 301 – hvad får du

Det er som sagt et lille teknisk levn du her finder, og selv om det ikke er mange år siden, at alle mobiltelefoner havde dette udgangspunkt, er det i dag svært at forestille sig det. Med en lille skærm på 2.4”, og et kamera på 3.15 MP er fronterne stillet op. Kigger du på prisen, vil det med stor sandsynlighed kunne lade sig gøre at finde en billig smartphone med større skærm og touchskærm du vil vælge i stedet for.

Det skal dog siges, at det er muligt at bruge Nokia 301 på både 2G og 3G netværket, hvilket gør at det mobile internet er muligt at bruge. Du har derfor også mulighed for at bruge den indbyggede emailfunktion, spørgsmålet er om du kan affinde dig med, at det hele skal foregå på et tastatur på telefonen.

Den interne hukommelse er ikke værd at nævne, dog har du mulighed for at udvide det med et 32 GB MicroSD hukommelseskort. Det mest bemærkelsesværdige ved Nokia 301, er at den kom på markedet i april 2013.

Nokia 301 vælger du

  • Når du gerne vil have en mobiltelefon med tastatur, der også giver dig mulighed for at sende emails, og tage billeder med et 3 MP kamera.
  • Når valget af mobiltelefon betyder, at det ikke skal være en smartphone. For med en Nokia 301, får du alle de gamle dyder mobiltelefonerne havde, før gennembruddet på smartphones kom.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)