Nokia Lumia 1020

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia Lumia 1020

  • Flot mobiltelefon med 4,5 tommer skærm. Et klassisk Nokia smartphone udseende.
  • Hele 41 megapixel kamera! Windows Phone 8 og MS Office.
  • Spændende mobil, der gør at du altid har et rigtig godt kamera på dig!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.729,00 Køb her
Mobiltelefon abonnement. $ 4.120,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia Lumia 1020

Når du gerne vil have en dedikeret kamera smartphone, er det ikke til at komme uden om Nokia Lumia 1020, der har et kamera på hele 41 MP installeret. Det har lukket munden på alle de andre producenter for en tid, og derfor bliver det spændende at følge den udvikling, der kommer over den næste periode på kameramobiler.

Er det hele så fryd og gammen når der bliver valgt et kamera af den størrelse til en smartphone som Nokia Lumia 1020. Der er helt sikkert nogle som vil svare ja, fordi det netop er en dedikeret kameratelefon, og andre vil sige, at der er blevet gået på kompromis med for mange ting, der vil komme til at være små irritationsmomenter.

Blandt andet er vægten på de godt 150 gram ikke blandt de letteste, og når du så gerne vil have din Nokia Lumia 1020 til at ligge på bordet, vil den komme til at være skråliggende, da kameraet buler en smule ud. Der er ellers ikke meget andet at komme efter ved designet, som er det klassiske Lumia design.

Nokia Lumia 1020 – hvad får du

Når du investerer i en Nokia Lumia 1020 får du en smartphone med en skærm på 4.5” og en intern hukommelse på 32 GB. Der er ingen mulighed for at sætte et større hukommelseskort i, så spørgsmålet er hvor hurtigt hukommelsen bliver fyldt op – og så skal du huske de 7 ekstra GB plads der følger med i Skydrive Storage.

Kameraet er på 41 MP, og er klart det vildeste på markedet. Du får ydermere optical image stabilisation og flere andre funktioner med, som giver dig de bedste billeder det er muligt at tage med en smartphone.

Nokia Lumia 1020 har en Dual-core 1.5 GHz processor, og rent netværksmæssigt har du mulighed for at bruge 2G, 3G og LTE/4G netværket. Styresystemet er Microsoft Windows Phone 8 – der skulle være muligt at opdatere.

Nokia Lumia 1020 vælger du

  • Når du gerne vil have en smartphone, der har det bedste kamera du kan finde på markedet lige nu. Med sine 41 MP, er der ikke andre producenter, der blot kommer i nærheden af billedets kvalitet.
  • Fordi du gerne vil kombinere det bedste kamera med Microsoft Windows Phone 8 styresystemet, som giver dig mulighed for effektivt og hurtigt at flytte billederne fra en enhed til en anden.
  • Fordi det er en rigtig god smartphone med et ekstra godt kamera, og en god skærm til at se billederne på.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)