Nokia Lumia 1520

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia Lumia 1520

  • Stor flot 6 tommers skærm med 1080p full HD display og det kendte Lumia design.
  • Qualcomm Snapdragon 800 processor med 2,2GHz og quad core og 2 GB RAM. 20 megapixel kamera!
  • En storartet mobiltelefon som giver dig mulighed for at være mere end en telefon, med bl.a. Microsoft Office!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon abonnement. $ 3.435,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 4.489,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia Lumia 1520

Dette er en mobiltelefon for dig der gerne vil have en stor en af slagsen. På den front kan den sammenlignes med for eksempel Sony Xperia Z Ultra og Samsung Galaxy Mega. Størrelsen gør selvfølgelig at du også får en tungere telefon, men taget i betragtning er det faktisk en relativ let mobiltelefon på kun 209 gram. Lumia 1520 måler 162,8 x 85,4 x 8,7 millimeter, og det er derfor også kun i bredden og højden at du virkelig får en stor mobil. Er en stor skærm et hit, så vil du helt sikkert også synes godt om det design der er på denne nye Nokia mobil.

Designet er det velkendte og meget genkendelige Lumia-design, og på mange måder ligner den bare en forvokset model af de tidligere udgaver af Nokia Lumia. Selvom en mobiltelefon har en stor skærm, er det dog ikke altid det bliver udnyttet helt optimalt. Vi synes dog at man er kommet ganske godt fra dette punkt, og man får f.eks. flere tiles i stedet for de fire rækker man normalt bliver præsenteret for på mindre mobiltelefon-skærme.

Har du haft svært ved at ramme tasterne på andre smartphones du har haft, så vil dette punkt også glæde dig. Den store skærm gør det nemlig betydeligt nemmere at ramme tasterne, end på de fleste konkurrerende telefoner og de 6 tommer, gør på denne måde stor gavn for folk som f.eks. mig, og mange andre.

Processoren er Qualcomm Snapdragon 800 med 2,2GHz og quad core og 2 GB RAM. Dette er mere end fint til at køre Windows styresystemet, som der er i Nokia Lumia mobilerne.

Skal du købe en Nokia Lumia 1520?

Nokia Lumia 1520, er selvfølgelig ikke for alle på grund af sin størrelse. Er du derimod til en god stor skærm, så har denne Lumia rigtig meget at byde på. På mange måder er den dog også “bare” en forvokset udgave af de tidligere lumia-mobiler. Dette er dog i og for sig ikke nogen dårlig ting. Men hvis man skulle påpege noget, så må det alligevel være lige præcis det at det kunne have været dejligt, hvis den havde budt på lidt mere end bare at være en stor Lumia, og som f.eks. Samsung Galaxy Note 3 gave en smule oveni hatten.

Er du til store mobiler, og til windows phone, så kan den dog godt anbefales som din næste smartphone.

About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)