Nokia Lumia 520

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia Lumia 520

  • En mobiltelefon med et superlækkert design og 4-tommer store touchscreen - en skærm du ikke behøver at tage hanskerne af for at bruge.
  • QUALCOMM 1 GHz Dual-core processor og 5 megapixel kamera. Nokia Lumia 520 har indbyggede digitallinser der gør dine billeder levende med Cinemagraph.
  • En rigtig lækker Windows 8 mobiltelefon, som du kan få til ganske billige penge.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 949,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia Lumia 520

Når du gerne vil have en Lumia model, og er en prisbevidst forbruger, vil du finde Nokia Lumia 520 aldeles interessant. Det er den billigste af modellerne i Lumia serien, og med de kvaliteter denne smartphone har, får du enormt meget mobil for pengene. Det mest overraskende ved modellen er muligheden for at betjene den med handsker på.

Forestil dig en vintermorgen, hvor du står uden for, og venter på at bussen kommer, eller du lige har været ude at gå en tur, og lige vil undersøge noget du kom i tanker om på vejen. Der er ikke mange andre smartphones, der giver dig den mulighed som Nokia Lumia 520 giver dig – behold du blot handskerne på og brug så telefonen.

Når du kigger på prisen, hvad du får af funktioner, og hvor godt og velbygget Nokia Lumia 520 er, er det klart en af de mobiler som tilbyder dig mest for pengene. Designet er det velkendte Lumia design, og du har mulighed for at finde den i farverne: sort, hvid, blå, gul og rød – hvilket gør at du har rig mulighed for at finde en farve, som passer til dig.

Nokia Lumia 520 – hvad får du

Når du vælger at investere i en Nokia Lumia 520, får du en smartphone med en skærm på 4”, en vægt på 120 gram, og et design, der er det meget velkendte Nokia Lumia design. Det giver en lille let og robust telefon, der er let at have med over alt. Den interne hukommelse er på 8 GB, og du har mulighed for at udvide det med et hukommelseskort, der skal være et MicroSD med op til 64 GB hukommelse.

Kameraet i Nokia Lumia 520 er på 5 MP og tager ganske fornuftige billeder uden at det er prangende. Netværksmæssigt har du mulighed for at bruge 2G og 3G netværket, hvilket også er det eneste som rigtigt trækker ned på modellen, for havde der været LTE/4G med i pakken, havde det været en helt optimal løsning.

Styresystemet er Microsoft Windows Phone 8, der fungerer upåklageligt, og processoren der holder det hele i gang, er en Dual-core 1 Ghz. Endnu en gang er det vigtigt at slå fast, at du får utroligt meget smartphone for prisen, når du vælger Nokia Lumia 520.

Nokia Lumia 520 vælger du

  • Når du gerne vil have en prisbillig smartphone, der fungerer upåklageligt og har mange gode funktioner.
  • Fordi du får en Windows Phone 8, i et godt og velkendt design, som virker robust og godt. Samtidig har du mulighed for at bruge telefonen med handsker på, hvilket er et meget stort plus.
  • Fordi der ikke findes en bedre og mere helstøbt smartphone på markedet,  til samme pris som Nokia Lumia 520 har.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)