Nokia Lumia 920

Billigste forhandler: My Phoneshop

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia Lumia 920

  • Super lækkert design i denne Windows 8 mobiltelefon.
  • 8,7 megapixel kamera med Carl Zeiss-optik og Snapdragon™ S4-processor
  • Rigtig god skærm og et kamera bedre end de fleste, gør denne hurtige mobil til et godt valg for de fleste!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 199,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.014,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia Lumia 920

Når du gerne vil have en elegant Nokia telefon, hvor skærmen er noget af det bedste som findes, er det helt klart Nokia Lumia 920 du skal have fat i. Den er lavet i polycarbonat, der er en speciel form for plastik som gør den meget robust, uden at den føles alt for stor. Det er blevet gennemfarvet og så holder farven bare i meget længere tid, end det for eksempel er tilfældet ved nogle af de modeller, der fås med aluminimum i dag.

Der er ikke nogen tvivl om at skærmen er et af de helt store aktiver ved Nokia Lumia 920, for med ridsefast glas, og en farvegengivelse, der er helt i top, er det virkelig en lækker skærm du finder på denne model fra Nokia. Selv i skarp sollys er det til at se noget på skærmen, og det kan godt være et problem med flere af de andre producenters topmodeller.

Lige da Nokia Lumia 920 kom frem – var der ikke noget at være i tvivl om, for her var der kommet en seriøs konkurrent til de andre topmodeller på markedet, og det er fordi, der er så mange ting, der passer sammen på denne model. Når du kigger på Nokia Lumia 920, er det først og fremmest skærmen, navigationen rundt på mobilen, lydkvaliteten ved samtaler og de meget stabile og hurtige forbindelser på nettet, der bærer den op.

Nokia Lumia 920 – hvad får du

Her finder du en model med 4.5” skærm, der har ridsefri glas og pixels er på 1280×768. Den interne hukommelse er på 32 GB, og du har ikke mulighed for at udvide den med et MicroSD kort. Vægten er i den høje ende, for den er på hele 185 gram. Det er blandt andet selve skallen på telefonen, der er med til at give den vægt, da det er lavet af polycarbonat.

Kameraet er på 8 MP, og du har mulighed for at bruge optical image stabilization, så du kan sikre dig de bedst mulige billeder hver eneste gang. Hvad angår netværk, har du mulighed for at gå på de forskellige netværk, der er aktive i Danmark. Det giver dig mulighed for at bruge både 2G, 3G og LTE/4G netværket.

Processoren er en Dual-core 1.5 GHz, og styresystemet er Microsoft Windows Phone 8, der fungerer ganske upåklageligt.

Nokia Lumia 920 vælger du

  • Når du gerne vil have en Microsoft Windows Phone 8, der har alle de gode specifikationer en smartphone i toppen af markedet skal have.
  • Fordi du får et godt styresystem, en let brugerflade og et kamera, der tager gode billeder.
  • Fordi du får meget smartphone for pengene.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)