Nokia Lumia 925

Billigste forhandler: Call Me

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Nokia Lumia 925

  • Rigtig lækker Windows phone med prisvindende design.
  • 8,7 megapixel kamera med Carl Zeiss-optik og Dual-Core 1.5 GHz Krait processor.
  • Denne mobil er en fryd for øjet, og den har samtidig et kamera der leverer billeder i høj kvalitet og en hurtig motor. Et godt valg af Windows phone!
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.009,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.429,00 Køb her
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.620,00 Køb her

Anmeldelse af Nokia Lumia 925

Her finder du en af de mange Lumia modeller, der efterhånden er kommet fra Nokia – og denne gang er det altså Nokia Lumia 925. En af de modeller som Nokia har ønsket skal tage kampen op mod HTC One, Samsung Galaxy S4 og flere af Sonys Xperia modeller. Det spændende er at finde ud af, om den kan gøre det.

Du får en smartphone, der med sit slanke design appellerer til mange, og at vægten så er på 139 gram, hvilket får den til at virke meget robust, gør ikke så meget. De mange tiles har du mulighed for at flytte rundt med, og indrette som du gerne vil, og det gør, at du har en smartphone, du kan modellere meget med.

Nokia var tidligere verdens største mobilproducent, og så blev de overhalet af sig selv, og nogle visionære folk, som havde set hvad der kunne komme til at ske med en smartphone. Det lider Nokia stadig af i dag, og selv om de er kommet med flere gode Lumia modeller, som eksempelvis Nokia Lumia 925, har de ikke for alvor fået åbnet op for sluserne igen.

Nokia Lumia 925 – hvad får du

Der er ingen tvivl om at Nokia hele tiden bliver mere sikker på hvad de vil med deres Lumia modeller, og derfor sker der også en udvikling fra model til model, hvilket resulterer i en god stor skærm på 4.5”, Et godt fornuftigt kamera på 8 MP, og en Dual-core processor på 1.5 GHz.

Alt i alt betyder det en velfungerende smartphone, der hvor der umiddelbart er nogle sprækker, er muligheden for at opdatere styresystemet, der i denne model er Microsoft Windows Phone 8, og så hukommelsen, der kun er på 16 GB, og ingen muligheder for at sætte et hukommelseskort i.

Som med flere af de andre Lumia modeller, har du også med Nokia Lumia 925 mulighed for at bruge alle typer af tilgængelige mobilnetværk i Danmark. Det giver dig mulighed for lynhurtigt mobilt internet – LTE/4G.

Nokia Lumia 925 vælger du

  • Når du gerne vil have en Nokia smartphone, der har et velfungerende styresystem og mange andre gode funktioner. Den ligger sig lige under de bedste modeller fra de andre producenter – og vil absolut være et godt alternativ til dem.
  • Fordi du gerne vil have en smartphone der med sit design er flot og alligevel virker robust, ikke mindst på grund af vægten.
  • Fordi det giver dig en smartphone med 8 MP kamera, 4.5” skærm, 16 GB intern hukommelse og et Microsoft Windows Phone 8 styresystem. Nokia Lumia 925 formår ikke at bryde helt igennem lydmuren – det er dog en god og funktionel smartphone.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)