Nu er det blevet lettere at finde et billigere mobilabonnement
januar 30, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Denne uge, blev ugen hvor vi lancerede et nyt tiltag, som forhåbentlig kan gavne dig og dine venner rigtig meget, når det er tid til at finde et billigere og bedre mobilabonnement.

Vi har nemlig i denne uge kommet online med en søgemaskine, hvor du let kan få sorteret abonnementerne fra de danske teleselskaber på en måde, så du nemt kan se hvor du finder det abonnement der passer til dig.

Der er i skrivende stund hele 85 forskellige mobilabonnementer at vælge mellem, men der vil kun være et som vil være det billigste for dig.

Det er ganske nemt at bruge søgemaskinen

Det eneste du skal gøre, hvis du gerne vil finde ud af hvilket abonnement der vil være det billigste for dig, er at indtaste hvor meget du cirka snakker i mobil hver måned, hvor mange sms’er du sender og ikke mindst hvor meget data du har brug for. Så får du en liste over alle mobilabonnementerne som opfylder kravene, og de vil være sorteret efter pris.

Du kan prøve mobilabonnement søgemaskinen her.

Der er stor forskel i prisen på mobiltelefonabonnementer

Der kan være overraskende stor prisforskel på mobiltelefonabonnementerne. I mange tilfælde er det måske kun 50-200 kroner du kan spare hver måned (kun? 😉 ), men i ekstreme tilfælde, giver du måske endnu mere som du snildt kan spare hver måned.

Kan du f.eks. spare 100 kroner hver måned, så bliver det jo i løbet af et år 1200 kroner. Penge der måske kunne gøre at du kunne have råd til en smartere mobiltelefon næste gang den skulle udskiftes. Men de 1200 kroner kunne også gå til mange andre lækre forkælelses-ting.

Lige meget hvad du gerne vil bruge pengene du spare på mobiltelefonabonnementet til, så håber vi herfra at du vil få rigtig stor gavn af vores søgemaskine.

 

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)