Ny smartphone til kun 300 kroner
januar 23, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Motorola har allerede været på banen med en ganske billig smartphone Moto G, som ikke koster meget mere end 1200 kroner. Men her stopper det ikke for Motorola, som er ejet af Google. De har nemlig fornyligt kommet med udtalelser om at de målrettet går efter at lave en smartphone, som ikke skal koste andet end 300 kroner at købe. Målet er klar det store marked der er i udviklingslandende. Her har mange folk anskaffet sig mobiltelefoner inden f.eks. computere og internet. Dette er dog ofte de lidt ældre typer af mobiltelefoner, som ikke kan meget andet end at ringe og skrive sms’er.

Kan Motorola fremstille en billig smartphone, er der derfor et kæmpe marked, uden meget konkurrence. Lige nu er prisen på en Moto G 179 dollars, men Dennis Woodside som er vice direktør hos Motorola mener ikke der egentlig er nogen god grund til at der ikke findes en smartphone på markedet som ikke koster mere end 50 dollars.

Hvornår en sådanne super billig smartphone vil kunne lanceres og hvilke funktioner den eventuelt måtte undvære, vides dog ikke. Det er dog en spændende umelding, der måske også kan få nogle af de andre mobiltelefonselskaber til at tænke i disse baner.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)