Nye mobiltelefoner 2014
marts 9, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Dette er listen over mobiltelefoner som enten er kommet i 2014 eller som vi ved er lige om hjørnet.

 

Nye mobiltelefoner fra Samsung i 2014

I april måned kommer Samsung Galaxy S5 til det danske marked. Se prissammenligning af mobiltelefonen her.

Samsung Galaxy S5 er forsættelsen på serien som har leveret nogle af de bedst sælgende mobiltelefoner til dato. Samsung Galaxy S5 udmærker sig ved have et flot vand og støvafvisende design med en 5,1 tommer skærm, et super godt kamera på 16 megapixel og med verdens hurtigste autofokus og så har den en super hurtig processor på hele 2.5GHz. Der er ikke nogen tvivl om at den nye mobil fra Samsung kommer til at blive en af de mest sælgende mobiltelefoner i 2014.

Nye mobiltelefoner fra Sony i 2014

I starten af 2014 kom Sony ud med deres compact model af den rigtig populære Sony Xperia Z1. Sony Xperia Z1 Compact ligner på rigtig mange måder den stor Z1, bortset fra den er mindre. En af de bedste, hvis ikke den bedst mobiltelefon i den størrelse i starten af året.

Sony har dertil i slutningen af februar lanceret den næste model i Xperia serien. Xperia Z2 har en skærm på 5,2 tommer, men bortset fra den lidt større skærm har den samme lækre design som sin forgænger. Z2 har en processor på 2,3 Ghz og så udmærker den sig ved at have helee 3 GB ram. Du får der med også her en rigtig hurtig mobiltelefon. Samtidig er der gjort meget ud af kvaliteten blandt andet video, hvor meget af den teknologi som du kender fra deres tv bliver brugt, og du har derfor den første 4K mobiltelefon.

Sony har udmeldt at vi kommer til at se en ny topmodel fra dem allerede om et halvt års tid, da en mobiltelefon ikke kan være en topmodel i længere tid end et halvt år. Derfor kommer vi helt sikkert til at se mange spændende mobiltelefoner fra Sony i 2014.

Du kan se prissammenligning af Sony Xperia Z1 Compact her:

Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.899,00 Køb her

Nye mobiltelefoner fra iPhone i 2014

Apple forventes at komme med en iPhone 6 indenfor så lang tid. Vi har blandt andet tidligere skrevet hvordan det sandsynligvis bliver en af de tyndeste mobiltelefoner på markedet. Samtidig vil Apple med iPhone 6 komme med en smartphone som har en væsentlig større skærm end hvad vi har været vant til fra Apple. Efter sigende kommer den nye iPhone 6 til at have en skærm på henholdsvis 4,7 tommer og 5,7 tommer.

Nye mobiltelefoner fra HTC i 2014

HTC One har lige vundet prisen som bedste mobil, og det bliver helt sikkert endnu en spændende mobil vi kommer til at se. Navnet er ikke helt sikkert, men om den kommer til at hedde HTC One2 eller “The all new one” gør ikke noget i forhold til indmaden, men vi ved dog at det næste HTC flagskib bliver lanceret d. 25 marts 2014. Dette er hvad vi ved indtil nu om den næste store mobiltelefon fra HTC: Den kommer i høj grad til at ligne HTC One ud fra de forskellige fotos som er blevet lækket forskellige steder på nettet. Hvad der er ændret er nu at tasterne er blevet inkluderet i skærmen, så du på den måde for udnyttet pladsen endnu bedre. Den kommer til at indeholde en Snapdragon 800 processor  og 2 GB ram.

Nye mobiltelefoner fra LG i 2014

Den nyeste LG mobiltelefon på markedet er LG G Flex. Den adskiller sig fra mange andre mobiltelefoner ved at være buet. Du behøver dog ikke være nervøs for at den går i stykker, hvis du f.eks. sætter dig på den, da den kan klare et overraskende højt tryk. Samtidig har de også gjort meget ud af at udseendet forbliver flot og nyt selv efter længere tid. Bagsiden retter nemlig selv ridser ud. LG G Flex er udstyret med en stærk 2,26 GHz Quad-core processor og et fint kamera på 13 megapixel.

Du kan se prissammenligning af LG G Flex her:

Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 3.200,00 Køb her
Mobiltelefon med abonnement. 4 timer + 2 GB data
Se flere priser med abonnement her
Abonnement i min. 1 måneder: 99 kr. pr. måned $ 5.194,50 Køb her

Nye mobiltelefoner fra Nokia i 2014

Nokia X er Nokias første mobiltelefon med Android styresystem. 1GHz dual-core Snapdragon 200 processor er den motor der kommer til at være i den, og dette valg har Nokia nok taget for at holde omkostningerne nede, og dermed også din pris.

Nokia lancerer en hel serie af Nokia X mobiltelefoner. Derfor kommer der også en Nokia X+ og en Nokia XL. Nokia X har en skærm på 4 tommer, hvilket Nokia X+ også vil have. Navnet på Nokia XL fortæller selvfølgelig historien om at dette vil være en mobiltelefon med en større skærm, og den vil have en 5 tommer skærm. I forhold til nogle af konkurrenterne er det dog ikke så vildt.

Selvom disse nye Nokia mobiler er med Android, så kommer du ikke til at få adgang til de mange android-apps. Mobiltelefonen er nemlig optimeret mod Microsofts mange cloud-tjenester. Af de tre mobiltelefoner kommer Nokia X til at være den billige, derefter Nokia X+ og så til sidst Nokia XL.

Nye mobiltelefoner fra Huawei i 2014

Efterfølgeren til Huawei´s ganske populære Huawei Ascend Y300 er Huawei Ascend Y530. Den har en 4,5 tommer skærm og dualcore processor på 1,2 Ghz, 512 ram og 4 Gb indbygget hukommelse. Det vil lige som forgængeren være en billig telefon, hvor du dog får rigtig meget for pengene.

 

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til de nyeste mobiltelefoner, så smid gerne en kommentar nedenfor.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)