Opladning af mobiltelefon på et halvt minut!
april 8, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Vi er mange der er ganske trætte af at mobiltelefon og den bærbare computer tager flere timer for at blive opladt fuldt ud. Dette har Israelske forskere dog fundet løsningen på. Det er nu muligt at lave en oplader som gør det muligt at oplade en mobiltelefon på ikke meget mere end et halvt minut. StoreDot som er selskabet bag  den nye oplader bruger såkaldt nanoteknologi for at gøre det muligt med denne ekstrem hurtige opladning. En ny halvleder der er blevet lavet af biologiske materialer ved navn peptider gør det muligt. Peptiderne er i hænderne på StoreDot blevet til mikrosmå nanodots som ikke er andet end 2 nanometer i breden.

Opladeren er desværre ikke helt færdig til forbrugermarkedet, da der blandt andet skal arbejdes med at minimere opladeren som stadig er ganske stor. Indenfor mindre end 2 år regner StoreDot dog med at kunne få den nye oplader på markedet til en pris på cirka 500 kroner, hvilket er det dobbelte af de nuværende opladere.

Vi er dog ikke i tvivl om at langt de fleste gerne giver et par hundrede ekstra for ikke at skulle have mobiltelefonen i opladeren i flere timer i træk hver gang.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)