Prissammenligning på abonnementer
marts 25, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Det er måske ikke kun på prisen at telegiganterne slås om at have det bedste abonnement til din mobiltelefon. Der kan dog stadig være rigtig mange penge at spare ved at lave en prissammenligning i forhold til dit forbrug af tale, sms og ikke mindst data, som ofte er et punkt som vi glemmer at kigge på, når vi leder efter et nyt mobilabonnement.

Det er nemt at lave prissammenligning på mobilabonnementer på MobilTown.dk

Er prisen på dit mobilabonnement en vigtigere faktor end om du lige får spotify med gratis, eller hvad de forskellige teleselskaber ellers tilbyder, så er vores mobilabonnement tjek noget for dig. Her taster du dit forbrug af tale, data og sms’er ind, og får let og overskueligt listet de billigste mobilabonnementer.

De fleste betaler for meget for deres mobilabonnement

Det er ikke helt unormalt at betale for meget for sit abonnement til mobilen. Ofte har vi et abonnement som giver os mulighed for både at snakke og surfe mere på mobilen end vi egentlig gør, men i mange tilfælde gælder det modsatte også, hvor vi snakker mere end de timer som  abonnementet tillader, og derfor får en stor ekstra pris oveni.

Undersøg hvor meget du egentlig surfer og snakker. Det kan du ofte gøre i din mobil, eller du kan logge ind hos din teleudbyder, og finde statistik på de seneste måneder. Derefter er det nemt at taste disse data i vores prissammenligning og finde ud af hvor meget du kan spare ved at skifte abonnement.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)