Rygter om den nye Samsung Galaxy s5
februar 9, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Vi kan snart se frem til en ny Samsung Galaxy på markedet. Vi har opfanget et af rygterne om den nye smartphone, og efterfølgeren i en meget populær serie af mobiltelefoner.

Den nye Samsung Galaxy s5 kommer angiveligt til at have en pris der ligger omkring de 4.500 kroner ved lanceringen. Efter lanceringen vil vi selvfølgelig holde dig  opdaterede på priserne, så du kan købe den billigst muligt.

Skærmen på den nye smartphone skulle være på 5,24 tommer og være af typen Amoled med en QHD opløsning som vil være på 2,560×1600 pixels og med 560ppi. Konfigurationen på processoren er stadig uvis, men det vil højst sandsynligt være en Snapdragon 805. Lige som tidligere model, kommer den til at have en kamera foran og bagpå, og de vil henholdsvis have 16 megapixels og 3,2 megapixels.

Du kommer til at kunne købe den nye Samsung Galaxy s5 i både en version med 32GB plads og med 64GB plads, og batteriet vil være et 3200mAh.

Rygtet siger også at vi kan se frem til både en version med plastikcover og et i metal. Om dette er sandt, må vi se når den nye Galaxy bliver præsenteret senere på måneden.

 

Kilde: gsmarena

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)