Sådan er Nokia Lumia 930
april 4, 2014  //  By:   //  Mobil bloggen  //  Ingen kommentarer

Den nye topmodel fra Nokia hedder Lumia 930 og skal erstattet Lumia 925 som den mobil som skal lede vejen for Nokia det næste stykke tid. Lumia 930 ligner på mange måder 925 modellen og er ligeledes aluminiumsramme, som dog er lidt mere kantet og skarp end 925 versionen. Nokia Lumia 930 kommer i flere forskellige farvevarianter, og hvis du er til skrappe farver, og gerne vil have en mobiltelefon der bliver bemærket, så vil du helt sikkert godt kunne vælge denne nye smartphone fra Nokia i den grønne eller orange udgave. Skærmen er en 5 tommers ClearBlack-skærm

Af indmad i mobilen bør nævnes det 20 megapixel PureView-kamera med ZEISS-optik og avanceret Rich Recording. Nokia har gjort meget ud af at være helt i front på kamera området, og selvom vi ikke er helt oppe i 40 megapixel som vi tidligere har set fra dem, så er her et kamera der kan være med helt i front.

Motoren i Lumia 930 er en 2.2 GHz Snapdragon quad core-processor, hvilket er en topprocessor som får Windows styresysmet, som ellers er ganske godt skruet sammen, til at køre som en leg.

Af andre ting som er værd at bemærke ved Nokias nye smartphone er at den har bevægelsessensor, som f.eks. kan bruges til skridttæller eller lignende.

Generelt virker Nokia Lumia 930 til at være ganske godt med i toppen, uden dog at overpræsterer. Lige så snart den kommer på det danske marked, så vil vi selvfølgelig holde dig opdateret på priser, som du nok skal regne med kommer til at ligge omkring de 5000 kroner.

Om forfatteren :

Følg mig på G+

Smid en kommentar! :-)