SAMSUNG ATIV S I8750

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en SAMSUNG ATIV S I8750

  • Lækkert og slankt design. Tynd men ligger stadig rigtig godt i hånden.
  • Avanceret 1,5 GHz dual core processor for lettere multitasking og hurtigere browsing.
  • Et godt valg, hvis du gerne vil have en billig smartphone.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 2.199,00 Køb her

Anmeldelse af  Samsung ATIV S

Når Samsung forsøger sig med en Windows Phone 8, er det for at se hvad markedet siger til det, andet kan simpelthen ikke være tilfældet. Selve designet på Samsung ATIV er nedtonet og enkelt, på en stilren og pæn måde. Det er noget af det første du finder ud af, når du står med denne model i hånden.

På trods af den relative store størrelse telefonen har, er den faktisk ok at holde i hånden – ikke at du skal gøre det i alt for lang tid ad gangen. Skærmen er jo på 4.8” og derfor er størrelsen også noget, der spiller en rolle, når du vælger Samsung ATIV S I8750. Det vil derfor være et godt valg, først at prøve den, før du vælger at investere i den.

Det er spændende at se hvad Samsung finder ud af, om der kommer endnu flere modeller med Windows Phone 8, eller om Samsung snart vælger 100% side – og kommer til udelukkende at køre med Android som styresystem. Når du kigger på de modeller, der kommer lige nu fra Samsung, er det helt sikkert at Android har førertrøjen på, når det gælder valg af styresystem.

Samsung ATIV S I8750 – hvad får du

Først og fremmest er skærmen på de 4.8” en stor skærm, som gør det muligt at nyde langt de fleste streamingtjenester på mobilen. Selve farvegengivelsen er fornuftig, og du har mulighed for at få den enten med 16 eller 32 GB intern hukommelse. Ønsker du at udvide det, kan det også lade sig gøre, her skal du bruge et MicroSD kort på op til 32 GB.

Kameraet på Samsung ATIV S I8750 er på 8 MP og tager godkendte billeder, uden du har de helt store muligheder for at gøre så meget ved dem. Processoren er en Dual-core på 1.5 GHz, hvilket er med til at gøre oplevelsen flydende og behagelig.

Det vil for mange være et spørgsmål om prisen, at det er en Windows Phone 8, og størrelsen på telefonen, som afgør om det bliver den næste smartphone de skal eje.

Samsung ATIV  S I8750 vælger du

  • Fordi det er interessant for dig, at finde ud af hvad Samsung kan præstere med et styresystem som Windows Phone 8, og du ikke har behov for LTE/4G forbindelse.
  • Fordi det er en stilren, brugbar og god smartphone, der ligger midt i rent prismæssigt, og vil du gerne prøve noget anderledes end Android og Apple, så er det et oplagt valg med en Samsung, der har Windows Phone 8.
  • Når du gerne vil have en smartphone med en stor skærm, der samtidig er en Samsung.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)