SAMSUNG E1150 – RØD

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en SAMSUNG E1150 – RØD

  • Praktisk og behageligt design
  • Strømlinet mobiltelefon med smarte funktioner
  • God og billig klapmobiltelefon
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 298,00 Køb her

Anmeldelse af Samsung E1150

Der var engang, sådan var det også med klaptelefoner fra Samsung. Denne er dog ikke ældre end fra 2010, og derfor fås den også med farveskærm. Det hører til sjældenhederne i dag, at finde en telefon med klap, dog er det hvad du får, når du gerne vil investere i en Samsung E1150.

Der er ikke meget at sige om den, udover at du har mulighed for at gemme op til 500 telefonnumre i telefonbogen, og at skærmen er i fuld farve. Du har mulighed for at sende og modtage sms, og vægten er kun på godt 72 gram. Vil du gerne have en ekstra telefon til at ligge, der absolut kun skal have de helt basale egenskaber, så kunne det være en mulighed med Samsung E1150.

Her dukker der så en lille ulempe mere op, for du har kun mulighed for at bruge 2G netværket på den, og det udelukker at den kan bruges til specielle situationer, eller blive børnenes foretrukne telefon. Den er simpelthen alt for meget ”back to basics” i forhold til hvad børnene kan bruge en telefon til i dag, og det samme gælder også de fleste voksne.

Samsung E1150 – hvad får du

Når du vælger at investere i denne model fra Samsung, får du en model der kan ringe op, modtage opkald, sende sms og modtage sms. Der er ikke mulighed for at få mail på den, du har ikke mulighed for at bruge den til mange andre ting end det, og skærmen er kun på 1.43”.

Det er, som allerede skrevet flere gange, en klaptelefon der gør det hele lidt nostalgisk. Vil du gerne sikre dig, at der altid er en telefon i huset, der er sat i en lader, eller vil du gerne have en ekstra mobil i bilen, så kan du evt. investere i en Samsung E1150 til det.

Du har mulighed for at få den i farverne sort, rød eller sølv – og de store klare tal på tastaturet gør det let at ringe op. Det kan derfor også være en mulighed for en ældre person, der første gang skal have en mobiltelefon, at investere i Samsung E1150.

Samsung E1150 vælger du

  • Når du gerne vil have en ekstra telefon, og den ikke skal koste noget. Du får en god gammeldags klaptelefon, med farveskærm, der kan have op til 500 numre i telefonbogen.
  • Fordi du har behov for en telefon til et ældre menneske, og det er deres første mobiltelefon, eller fordi du gerne vil sikre dig, at du altid har en telefon til at ligge i hjemmet, og ikke ønsker at give noget for den.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)