Samsung Galaxy Express

Billigste forhandler: MyTrendyPhone

Sammenlign priser nedenfor.

Derfor skal du købe en Samsung Galaxy Express

  • Ligner meget Galaxy s3 og Galaxy s3 mini. God stor skærm!
  • Kraftfuld 1.2GHz Dual Core processor og 5 megapixel kamera
  • Prisen på denne mobiltelefon ligger lidt midt imellem de helt dyre dreng og bunden. Du får en god mobiltelefon med hurtigt internet.
Forhandler Abonnement Ekstra info Pris
Mobiltelefon uden abonnement. $ 1.879,00 Køb her

Anmeldelse af Samsung Galaxy Express

Der er nogle gange, hvor producenterne af smartphones har det med at smide en ekstra model på gaden, uden at det helt er til at forstå. Det er netop hvad der skete med Samsung Galaxy Express. En model der satte sig mellem 2 ben, og derfor aldrig blev den helt store salgssucces.

Det betyder ikke at Samsung Galaxy Express ikke er en god smartphone, for det er den bestemt. Du får en god stor telefon, der har det velkendte plastikkvalitet fra Samsung over sig, og derfor ligner den også meget Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy S3 mini meget. Den er lidt mindre end S3 og lidt større end S3 mini.

Det er netop også her det største problem er. For lige da den blev lanceret, var den prismæssig meget tæt på Samsung Galaxy S3 – og da den ikke havde helt de samme specifikationer, var der ikke meget ved at investere i den, med mindre det var virkelig nødvendigt med en LTE/4G forbindelse.

Samsung Galaxy Express – hvad får du

Når du vælger at investere i en Samsung Galaxy Express, finder du en 4.5” skærm, der ikke står helt lige så klart som S3’erens skærm, dog stadigvæk med fornuftige farver. Du får også mulighed for at gå på LTE/4G netværket – hvilket ikke var med i den oprindelige Samsung Galaxy S3.

Kameraet er et 5 MP – der tager gode klare billeder, og så er der også en god lyd, uanset om det er til samtale eller musik du gerne vil bruge din Samsung Galaxy Express. Det giver en god smartphone med mange relevante funktioner, hvor det er skærmen der fremstår som det største minus.

Igen er det prisen, der spiller den afgørende rolle i forhold til dit valg af smartphone, og med en mindre prisforskel på Samsung Galaxy Express og Samsung Galaxy S3 – vil det i langt de fleste tilfælde være S3’eren, der løber med sejren.

Samsung Galaxy Express vælger du

  • Når du ikke ønsker en topmodel, men alligevel gerne vil have mulighed for at gå på LTE/4G netværket. For nogle er det meget vigtigt med lynhurtigt mobilt internet, hvor det for andre er fint nok med en 3G forbindelse.
  • Fordi du gerne vil have en smartphone med en god stor skærm, en hurtig CPU, hvor du samtidig har muligheden for at spare penge i forhold til de bedste af topmodellerne.
  • Du får et Android styresystem, der er v4.1.2 også kaldet Jelly Bean.
About the Author :

Følg mig på G+

Relaterede artikler

Smid en kommentar! :-)